מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי יש לי ידידה...G'N'R09/07/2007
יש איזה ילדה אחת שהיא כאילו הידידה הכי טובה שלי שזה אומר שאני מספר לה הכל ונראה לי שהיא גם לי.והיא ממש יפה וממש הטעם שלי אבל אף פעם לא לקחתי אותה בצורה של מישי שאני רוצה.אבל לאידע יום אחד סתם דיברתי איתה ופשוט בבום אחד גדול הרגשתי שאני ממש ממש ממש רוצה אותה (יש מצב אני מאוהב) ואף פעם לא הייתה לי חברה כי כל פעם שרציתי מישי אז תמיד איבדתי ביטחון כי הייתי בטוח שהיא לא תרצה אותי אבל בנוגע אל הילדה המסויימת הזאת,אנלא יכול לוותר! כאילו באמת שלא ואנלא יודע מה לעשות איך לגרום לה לחשוב שאני רוצה להיות בשבילה מישו יותר מידיד? איך לעורר אצלה משיכה? איך "לעלות לה על המטרה"?
פליז פלייייייז תעזרו לייייי אני רוצה אותה שאופן הכי חזק שיש!
תענו רק הרציניים.אלה שלא...אל תכתבו בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב בהחלט
ד''ר חגית כהנא09/07/2007יקירי
הלבטים והחששות שלך נורמלים לגמרי וכל בחור וגם בחורה חוששים רגע לפני...
יש לכם קשר טוב וצריך קצת לעזור לו כלומר להתחיל בפגישות שהן לא רק שיחות
סרט למשל....
יש לכם רגש אחד לשני תזרום איתו
כדאי לך לראות את הסרט שהארי פגש את סאלי מדבר על ידידים שהפכו לבני זוג, נחמד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הילד ששאל...(לד"ר חגית}
G'N'R09/07/2007א) איך את יודעת שהיא רוצה אותי גם?
ב) בואי נגיד שבזמן האחרון זה "באפנה" שבנים רוצים אותה זתומרת ידידים טובים שלה והיא דיברה איתי עליהם והיא התחילה להתרחק מהם. איך אני אוכל להבטיח שזה לא יקרה לי?
ג) אני מפחד להתחיל איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות
ד''ר חגית כהנא10/07/2007א. אני אשמח אם תשנה את השם שלך כיון ש"לא כל כך חשוב" מוריד את ערכך וחבל.
ב. אינני יודעת בודאות שהיא רוצה אותך אבל ברור שהיא מחבבת אותך וסומכת עליך ולכן מדברת איתך על הרבה נושאים.
ג. יכול להיות שגם היא לא יודעת מה היא מרגישה ואם לא תנסה להתקרב אליה על ידי פגישות קצת אחרות כמו סרט או גלידה לא תוכל לדעת מה היא מרגישה
ד. אתה לא יכול לדעת שהכל ילך כמו בדמיון שלך וככה זה קורה לכולם. כולם חוששים להתחיל עם בנות גם בגיל מאוחר יותר אני בטוחה שגם עידן יכול להגיד שהיו לו חששות בגילך
ה. אם לא מנסים לא נכשלים אבל בטוח לא מצליחים לכן הפתרון הוא הנסיון לעיתים מצליחים ולעיתים פחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)