מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה בדיוק הבעיה שלו ?שרון26/10/2008
שלום רב, אני בת 26 יוצאת עם בחור שקטן ממני ב-3 שנים , הכרנו על ספסל הלימודים לפני כחצי שנה והתחלנו לצאת באופן רשמי לפני כ-4 חודשים . התקשורת שלנו מעולה , אנחנו מעבירים הרבה זמן ביחד ולא יכולתי ליחל לחבר מקסים יותר . הבעיה היא שהסקס ממש לא משהו. הוא אינו יורד לבחורות (יש לציין כי נסיונו המיני לא גדול כשלי) הוא כאילו נגעל וצריך לשתות המון כדי שהוא יהיה מוכן להתקרב יותר מדי לאזור איבר המין הנשי. (חייבת לציין כי אני מקפידה על היגינה באופן תמידי ומבוקר ביחוד שאני יודעת שלחבר שלי יש בעיה של סטריליות יתרה ). בנוסף לכך הוא קצת סוציומאט בענייני המיטה ואינו משקיע כמעט בכלל במשחק מקדים . בשל קושי רב שלי לגמור מחדירה ללא משחק מקדים אני אף פעם לא גומרת ונהנת רק מהאינטימיות איתו מהחיבוקים והנשיקות והחום שהוא מעניק לי כשאנחנו לא עושים סקס. מקרה נוסף שקורה אצלו הוא שהוא אדיש מאוד בכל הנוגע לסקס ביננו כלומר, אני יכולה לחמם אותו לגעת באיבר מינו לרדת לו והוא לא ממש משתף פעולה בהדדיות ואז אני מפסיקה והוא לא עושה כלום , לא קופץ עליי ולא מעניין אותו שהאיבר שלו עומד ושהוא חרמן . חייבת להוסיף כי אני בחורה שמשדרת המון סקסיות ובחיים שלי לא קרה לי דבר כזה . מה הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה שלך?
ד''ר חגית כהנא26/10/2008אתם ידידי נפש והמין לא מה שפיללת
מה מחזיק אותך ביחסים לא מתגמלים ולא מספקים?
אפשר להיות ידידי נפש לא חיבים להיות חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הבעיה שלך שאת בוטה ד"ר כהנא?!!
גבר רגיש28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הבעיה שלך שאת בוטה ד"ר כהנא?!!
גבר רגיש28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבר ולאישה הרגישים
ד''ר חגית כהנא30/10/2008תפקידי בפורום להביע את דעתי מהנתונים שלפני.
אף אחד לא חייב להסכים איתי או לקבל את דעתי .
לעיתים מטרתי לעורר אנשים לחשוב על מצבם
אם נפגעתם, צר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הבעיה שלך שאת בוטה ד"ר כהנא?!!
אישה רגישה28/10/2008תתביישי לך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליטי
כ30/10/2008את גבר או אישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקי לבוא מגישה שהוא צריך לעשות
כ28/10/2008הכל תיקחי יותר שליטה על חיי הסקס תנשקי אותו ותזמי את את המשחק המקדים במיטה הוא אמור לזרום פחות או יותר,ואת יכולה גם להינות באופן פיזי את לא חייבת נשיקות וחיבוקים כל הזמן כדי להינות מסקס אל תוותרי לו שירד לך אם את יורדת לו אין סיבה שהוא לא ירד לך את יכולה גם לעלות עליו במקום שהוא עלייך ולקחת לגמרה את השליטה זה מאד עוזר לנשים לגמור ולהינות.נסי אל תשלימי אם הבעיה שלך אם גמירה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)