מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתילדה09/07/2007
שלום ,
אני לא כ"כ בטוחה לגבי הזהות המינית שלי .
אני בת 15 ולפני 3 שנים החלה אצלי המשיכה לבנות
אני ילדה מאוד בוגרת לגילי , גם החברה שאני מסתובבת איתה גדולים יותר ובוגרים .
בשנה האחרונה התחלתי להיות רק אם בנות , ז"א שהיה לי גם משו מיני פיזי עם בת .
עם בנים לא כ"כ התנסתי . אני כמעט וכבר לא נמשכת לבנים
השאלה שלי היא , האם זה יכול להשתנות ? אפשר להגדיר אותי מגיל כזה ? כדו מינית או לסבית ?
האם זה יכול להיות כי ההרגלתי את עצמי לצאת רק עם בנות שנה שלמה אז אני לא מצליחה להמשך לבנים ?
מה אני עושה בנושא?לספר לאמא או שזה מוקדם?
יש לי כ"כ הרבה שאלות שביום יום אני מנסה לחשוב איך אני פותרת אותם ומגיעה לתשובה ואני פשוט לא מצליחה!
אשמח אם תעזרו לי , תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית
ד''ר חגית כהנא10/07/2007אני שמחה שהעלית את האפשרות לשוחח עם אמא כי זה אומר שהיחסים ביניכם כנראה טובים.
אני תוהה מה גרם לך להיות בוגרת לגילך והאם עברת איזשהו משבר בשנים האחרונות?
אני חושבת שזה יהיה נכון לשוחח עם אמא ולשקול לפנות לאיש מקצוע שיוכל להבין אותך ולעזור לך
להיות שלימה עם עצמך בכל דרך שתתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
ילדה10/07/2007היחסים שלי עם אמא דיי סבירים , יש בנינו המון מתח ומריבות .
מה שגרם לי להיות בוגרת זה משבר שעברתי עם ההורים שלי , ועוד משברים של גיל ההתבגרות .
הרבה אומירם לי שהשכל שלי והראיית עולם שלי היא של מישהיא בת 20.
אני תוהה אם אמא בכלל מבינה כמה אני בוגרת לגילי , הנושא הזה לא נראה לי דיי יתקבל בבית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה
ד''ר חגית כהנא10/07/2007נשמע שאת צריכה מישהו שיכול להקשיב לך בלי מטענים וכעסים ויעזור לך לרפא את משברי גיל ההתבגרות.
לעיתים בבתי הספר יש פסיכולוגים טובים וללא תשלום
לחילופין בדקי מה האפשרות של ההורים לתת לך ללכת לפסיכולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
ילדה11/07/2007אני הולכת לטיפול , הוא עוזר לי באמת להתגבר על כל משברי גיל ההתבגרות
ועוד משו שהוא ממש מקרה שמעיק עלי , המקרה של הורי שבתוכו יש המון כעס וכאב .
לפסיכולוגית שלי לא סיפרתי על המשיכה שלי , אבל ליוצאת כן , דיבברנו על זה פעם אחת
ופשוט הרגשתי לא נעים להמשיך לדבר על זה .
אולי תוכלי לעזור לי להבין , אני רוצה להדחיק את המשיכה שלי לבנות , אני רוצה להיות כמו כולם .
מה אני עושה?איך אני עושה?שווה לי להחלם בנטייה שלי ? יצא לי מזה משו?
אשמח אם תוכלי להרחיב בעניין ^^
לילה טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)