טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה כשנה וחצי לאחר הלידה האחרונה שלי בעלי נמנע מלקיים איתי יחסי מין (ואם כן, לעיתים מאוד רחוקות כל חודשיים -שלושה) , אני מתוסכלת חסרת ביטחון, וחוששת מאוד מהמשך יחסינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני נשואה סך הכל שנה אחרי הכרות של חצי שנה שבה לא שכבנו כלל כי אנו מחברה שמרנית התחתנו מרצון מלא אני מאוד חרמנית בא לי סקס לפחות 3 פעמים בשבוע והיה לנו כבר מקרים של 4 פעמים לפמחות שלא שכבנו חודש שלם כי לו לא מתחשק או עייף או מדוכא וכו....והממוצע שלנו זה פעם בשבועיים בערך....הוא יודע שאני מתוסכלת ובוכה בגלל זה הרבה....מרגישה דחויה ומגעילה....איך יכול להיות מצב שבחורה שעושה הכל בשביל בעלה והוא לא עושה חצי מזה במיטה הכוונה תקבל כ"כ מעט??????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתוקה תברחי כל עוד את יכולה הוא לא מתאים לך, הבעיה אצלו לא אצלך............ אחרי הרבה שנות נשואים וארבעה ילדים בסוף התגרשנו מהסיבה הזאת תברחיייייייייייייי
שלום, הבעיה שאת מתארת נובעת מכך שהוא עובד קשה מידי, וכתוצאה מכך אין לו כוח ורצון להשקיע בך. חבל כי אפשר להינות מאוד מחיי מין סוערים - זה נותן מרץ, כיף וחיות לחיים, ואולי כדאי לך לקנות ויברטור או פתרון אחר....
אשמח לעזור...
.....
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד