מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל את עצתכם !עדי27/10/2008
שלום, אני עדי, בת 22, אוטוטו סטודנטית. הכרתי בחור בן 28, עורך דין מקסים. דיברנו הרבה על סקס, מערכות יחסים, והתוודתי בפניו שאני נלחצת ממצבים כאלה ולא מצליחה להרגיש משוחררת ולהנות מסקס, כמו כן אני נגעלת מנוזלי הגוף שמופרשים במהלך הסקס. (חשוב לי לציין שהוא הגבר השלישי שהגעתי איתו למיטה). לאחר כמה זמן, שכבנו, האקט עצמו היה שעה (ולא כמו שהורגלתי עד עכשיו דקה וחצי). לבסוף הוא לא הצליח לגמור. הוא טוען שהלחצתי אותו, שקשה לו לגמור כי הוא מכבד את בקשתי לא לגמור בתוכי,, שהוא הרגיש שלא ממש נהניתי, ושכנראה הגענו למיטה מוקדם מידי. אני לעומתו מרגישה שהוא לא מספיק נמשך אליי, חשתי ממש מושפלת, ונעלבתי מאוד. מאז ניפגשנו עוד פעם אחת, הכל היה כרגיל, לא דיברנו על המקרה הזה. חשוב לי לומר שאני בחורה שמשדרת פתיחות והמראה החיצוני שלי והאופי הביישני שלי במיטה לא תואמים בכלל! מה אתם חושבים קורה פה? נפגעתי בצדק? הוא אכן לא נמשך אליי? הוא לא גמר כי הוא כיבד את בקשתי לא לגמור בתוכי? האם חוסר ההנאות שלי מסקס עם בחורים קודמים גרמה לו להילחץ, והוא פחד שאפגע? בחיים לא ניתקלתי במקרה כזה, לא אני ולא חברותיי, איך עליי להמשיך מפה? תודה רבה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לך
לירון27/10/2008למה הוא לא שם קונדום ואז אין לא בעיית נוזלים ולא בעיה של לגמור בתוכך? זה מעיד לדעתי על האופי, כשבמקום להרגיע אותך שלא נורא וזו רק הפעם הראשונה שאתם יחד ועוד לא מכירים אחד את השני הוא בחר להאשים אותך ולגלגל את זה אליך... שימי לב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי היקרה
ד''ר חגית כהנא29/10/2008את בת 22 עם חרדות וקשיים משל עצמך
הוא בן 28 ועו"ד אבל יש לו גם את החששות שלו
קורה לא פעם שכשגבר מתרגש, לחוץ, רוצה למצוא חן ולהרשים ולכן אין לו זקפה או שאינו מצליח לגמור
הסיבה לכך אינה שאינך מוצאת חן בעניו אלא הלחץ שלו
לא בכדי שוחחתם כל כך הרבה על מין לפני יחסי מין
העובדה שאת משדרת פתיחות כפי שאת מעידה בכנות על עצמך אינה מייצגת את תחושותיך האמיתיות ושווה לשוחח על הרגשות האמיתיים והחרדות כדי שלא יהיה זיוף בקשר
אני מניחה שהוא נבוך ונדמה לי ששיחה פתוחה על תחושותיכם תועיל אחרת כל אחד ישאר בבושתו ותתחילו להתרחק וחבל
בכל זאת הסקס נמשך מעל שעה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית - תודה רבה רבה רבה!
עדי29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
עוז4629/10/2008שאוטוטו סטודנטית שמתי לב שאת מתרכזת במה שהוא. מרגיש, אומר, חושב, ולא במה אני מרגישה? איך חוויתי? מה חשתי? הרחתי? חשבתי? טעמתי? ומה בא לי בכלל בזוגיות נורא חשוב האחר אבל לא רק. גם אני חשוב ומביא את עצמי כמו שאני ורק שעה?אפשר להתנסות וכדאי לדבר אחרי כמו תוך כדי ולשאול אותו וגם את עצמך ושהיה בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעוז 46
עדי30/10/2008אתה צודק....במקום להתעסק עם תחושותיי...אני מתעסקת בו..... כל הסיטואציה הזו היתה טעות מבחינתי...... זה גרם לי להרגיש שהוא לא נמשך אליי....שהוא נגעל ממני.....למרות שלטענתו ממש לא! בכל מקרה זה הוריד לי את החשק ממנו.... סתם בזבזתי עליו את מס' 3 שלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)