טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני יוצאת עם בחור כחודשיים. יש ביננו קשר מצוין וגם הסקס ביננו טוב מאוד.
הבעיה היא שהוא לא מצליח לגמור בלי שהוא עוזר לעצמו עם היד ממש לקראת הגמירה וגם בצורת ישיבה מאוד מסויימת בה הוא מקווץ את שרירי האגן.
הוא מאוד מגורה רוב האקט אבל לא מצליח לגמור לא מסקס אוראלי ולא מחדירה בלי לאונן.
אני תמיד החשבתי את עצמי כמאוד קשובה לצרכי הבן זוג אבל אני לא מצליחה לגרות אותו במידה שמשתווה לגירוי שהוא צריך ורגיל אליו מאוננות.
הוא אמר שבעבר היה גומר מדי פעם מחדירה וממין אוראלי וזה ככה בערך בשנתיים האחרונות.
מה יכולה להיות הסיבה וכיצד אני יכולה לעזור לו להינות מהמין ביחד בלי שהוא צריך להפסיק באמצע ולאונן?
שנינו לקראת גיל 30.
תודה רבה,
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לטעמי כדאי שבן זוגך יפנה לטיפול אני מניחה שהוא בריא והתופעה שווה התייחסות ועזרה הוא מגורה כי טוב לו איתך וההתנהלות שלו קשורה אליו לא לכישורייך תמשיכו להנות וללמוד אחד את השני רוגע וקבלה מועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה דר',
מה לדעתך יכולות להיות הסיבות? קראתי כתבה בנושא שפיכה מעוקבת ושם דיברו על כך שגברים מתרגלים לאוננות בצורה מסויימת ואח"כ פחות רגישים לגירוי בעת יחסי מין.
איך מחזירים את הרגישות?
לאיזה סוג יעוץ כדאי לפנות?
תודה על התשובה מראש,
לירון
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד