מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה יחסי מיןא.מ30/10/2008
אני בן 22 ושוכב עם חברה שלי בתדירות גבוהה, כשהכל טוב ורגוע זה היה כ7 פעמים בשבוע. בטיולים בחו"ל אפילו פעמיים ביום. לאחרונה לעיתים יש בינינו מריבות קלות, דבר שאולי גם השפיע על יחסי המין. אני הגעתי למצב שאני גומר מהר, פעם אחת ממש תוך דקה..פעם לא הייתה לי את הבעיה הזו והיא הייתה מסופקת. אני מרגיש חוסר בטחון וגם היא מתאכזבת מהמצב. לעיתים הייתי מנסה לאונן שעה לפני, במטרה לעכב את הגמירה בסקס אך אינני מעוניין בזאת.. ניסינו מספר פעמים שהיא תרד לי ואחרי חצי שעה נשכב, והיה בסדר והיא גמרה בפעמים אלו. אני לא רוצה להגיע למצב שכל פעם היא תצטרך לעשות זאת, כי זה מוציא את הכיף ממין ספונטני ולא תמיד יש זמן להספיק את שני האקטים הללו. אני מרגיש שאם לא שכבנו כל 24 שעות הגמירה הבאה תהיה מהירה..אני מנסה מאוד לשלוט בזה אבל אולי זה גם פסיכולוגי..נמאס לי להגיע לחוץ מגמירה מהירה והיא מרגישה לחץ שהיא תצטרך להתאמץ להספיק לגמור. האם אוננות שמתבצעת מהר תגרום גם לשפיכה מהירה בקיום יחסי מין? מקווה שתוכלו לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה,עצה?
א.מ31/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,הרגלי אוננות יכולים להשפיע
אורית פס01/11/2008על יחסי המין,כך שאם תנסה להאט קצב באוננות זה יכול להשפיע לטובה על יכולת השליטה שלך גם ביחסי המין,
אין מה לעשות-בשנות העשרים לחייהם הדחף המיני של גברים גבוה ונטיה לשפיכה מהירה היא נפוצה,
יש אפשרות לטפל בכך במיגוון דרכים,בין הדרכים הפשוטות זה לשים קונדום להקהית התחושה או ג'ל השהיה שניתן להשיג בבתי מרקחת או חנויות סקס,חשוה להאריך במשחק מקדים ולהימנע ממגע
ישיר ומהיר מדי באבר המין,גם לזכור לנשום יעזור,ואוננות מס' שעות לפני יחסי מין גם היא דרך יעילה .
אם כלום מהנ"ל לא יעזור פנה אלינו שוב.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
א.מ02/11/2008ראשית חברתי כרגע על גלולות ואני עדיין מעדיף לשכב ללא קונדום עקב הנעימות והידיעה כי המצב היה יותר טוב גם בלי קונדום. קשה לי לחשוב על לבקש ממנה לרדת לי חצי שעה לפני סקס כי זה לא לעניין כל פעם. אולי לעיתים אאונן(כנראה מבלי לספר ?) לפני הפגישה, כי ממש תוך חצי שעה אני מסוגל להעמידו שוב ולהתחיל במשגל. אני באמת פשוט לא מבין את הקטע שפעם סקס כל 24 שעות היה נמשך 15-20 דק' והיום אני כאילו דורש עוד ועוד גמירות ביום מעצמי..קצת מצער אותי וממש הייתי רוצה תרגילים לעיכוב השפיכה שכן אוננות עם היד זה לא כמו להיות בתוך אישה. מה עוד ניתן לעשות? מקווה שתוכלו להוסיף עזרה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבספרים הבאים תמצא מידע
אורית פס04/11/2008והנחיות לתרגולת שנועדו לעזור ולשלוט טוב יותר במועד השפיכה.
1.פז"ם- כיצד להתגבר על פליטת זרע מוקדמת \הלן סינגר קפלן
2.גבר ,מין והצלחה \דר.לוין, דר. צוקרמן
עלול להיות מעיק עבור חברתך לתת לך מין אורלי ברוב הפעמים לפני יחסי מין.האם בדקת איתה איך זה בשבילה?
"עבודה עצמית " היא פתרון טוב,לגבי השאלה אם לספר לה או לא זה תלוי במידת הקירבה \ אמון \ פתיחות שביניכם.יש זוגות שמדברים ביניהם על אוננות ,יש שלא........לא חובה הכל לספר....העיקר שיהיה לך נוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)