מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטלת שתן בסקסאור30/10/2008
שלום לכם...ערב טוב יש לי בעיה. חבר שלי בזמן קיום סקס, רוצה שאני ירק עליו בפנים, ירק עליו בפה, ירביץ לו ויטיל מימיי עליו. האם אתם יכולים להסביר לי מה זה? למה הוא מיתנהג ככה? התודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה לציין שכלפיי חוץ הבן אדם מ
אור30/10/2008ניראה רגיל, איש צבא קבע זה יספר שנים,בן 35 ואני גם בגילאיי ה30 בחור מושך מאוד, לא סובל מדיכאון או משהו נפשי. מתפקד כלפיי חוץ ממש בצורה רגילה ונורמאלית. למה הוא מיתנהג ככה במין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן שלום לך אתה יכול בירשותך לענות
אור01/11/2008אפילו בקצרה יש אפשרות שתיתן לי איזשהו כיוון של מחשבהאפשרי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו בקשה כחוויה או הרבה פעמים?
ד``ר עידן מיליצ`ר03/11/2008יתכן ויש מרכיב רציני של סאדו-מזוכיזם בהתנהגותו המינית. אך לפני שנחפז להשארות ומסקנות, האם זה קורה הרבה שהוא "מתרפס" במיטה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן תודה על תשובתך,זה לא חד פעמי
אור03/11/2008הוא גם לפעמיים מרביץ לי בפנים בסקס. זה לא חד פעמי, זה דיי נפוץ אצלו, ביומיום הוא לא מרביץ לי,מיתנהג יפה מאוד, אבל בסקס כאילו ניהייה אדם שונה, הוא נותן לי סטירות בפנים, רוצה שגם אני יטיל מימיי עליי, ורוצה להטיל מימיו עליי. יש לציין שגדל עם אמא מאוד נוקשה וקשה. כמו כן הוא רוצה לירוק עליי, ושאני ירק לו בפה,בתוך הפה, הוא לא מכריח אותי,אבל הסקס אצלו נעשה בעצבים עם הרבה עצבים וכעס. למה?מה זה? הוא לא מכריח אותי,אבל נורא אוהב את זה ושוב תודה על תשובתך העיניינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא גם ביקש
אור03/11/2008להטיל מימיו בתוך הפה שלי, הוא שאל עם אני מסוגלת? אמרתי לו לא. מאז הוא לא מבקש. אך עידן, אני כן היבחנתי במשהו מוזר ונוקשה ועצבני וחסר סבלנות בהיתנהגות שלו, כמו כן,הוא לא מסוגל "לישכב"עם בחורה,כל עוד הוא לא מכיר אותה לעומק. זה יכול להימשך במשך שנה ויותר.............. הוא לא מקיים יחסי מין עם כל אחת,גם עם עובר הרבה מאוד זמן. הוא אוהב להיתבודד, אך מאידך גיסא הוא פעיל,הוא דינמי,והוא הרבה זמן עובד בקבע,כך שמבחינה זאת הכל תקין, רק בסקס.... מה זה אומר? בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מתשובתיך פיתאום מיתבהר לי הכל
אור03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה למשל?
עידן03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידן,למשל,שניראה לי מאוד שהוא
אור04/11/2008סדיסט מכיוון שההיתרפסות היא לא חד פעמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהוא לא אוההב
אור04/11/2008שמנשקים או מחבקים אותו, אני חושבת שסדיסט הוא אחד שלא מגלה אהבה באמצעות חיבה כמו נישוקים וחיבוקים,אלא באמצעות כאב, זה נכון עידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אורית פס01/11/2008יכול להיות שחבר שלך שואב השראה ורעיונות מחומרים פורנוגרפיים אליהם נחשף,דבר שהוא חיובי כשלעצמו עמ"נ לבנות פתיחות מינית ולהיות מעודכן אך אין זה אומר שכל רעיון אמור להתחבב גם עלייך,
את יכולה לברר אתו בעצמך מדוע הוא נמשך למין עם איפיונים לא לגמרי מקובלים ושגרתיים ע"י שאלה פשוטה.בסופו של דבר אם הוא מרגיש מספיק נוח להציע לך את הנ"ל אין סיבה שלא תרגישי נוח להבין קצת יותר איך הוא מבין שהוא נמשך לכך,
כל מה שמקובל על שניכם ואין בו נזק פיזי או נפשי לגיטימי,אןלי חברך סתם מעונין להתנסות ולגוון,ו\או להדהים אותך באקטים "חדשניים".אני מבינה ממך שהענין מדאיג אותך......
חשוב שתהיי כנה עם עצמך ועם החבר ותסרבי למה שדוחה אותך או לא מקובל עלייך מסיבה זו או אחרת,הוא אמור לכבד את הגבולות שמתאימים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)