אני מבקש תגובת רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבקש תגובת רופא
    ג'ון
    11/07/2007

אשתי בת 25 , התחתנו לפני כחודשיים .
    מאז החתונה ולאחר קיום יחסי מין (אשתי הייתה בתולה) התחילו אצלה כאבים וגינאליים , שלדעת כולם הם טבעיים לאישה בתולה ,
    הבעיה שלאחר כשלושה ימים התפתחה אצלה דלקת בדרכי השתן , כטיפול התחילה לקבל אנטיביוטיקה ולאחר הקלה הופסקה האנטיביוטיקה (על דעת עמצה), לאחר שלושה ימים חזרו הכאבים והיא חזרה לקבל אנטיביוטיקה אך הפעם לתקופה ארוכה (כשבוע ימים) בתום השבוע הומלץ על כדור אנטיביוטיקה (סיפורל) לאחר קיום יחסי מין כטיפול מניעתי , לאחר כחודש התפתח גרד וגינאלי ובבדיקת רופא נשים הוא ציין שאין בעיה אינקולוגית והגרד הוא ככל הנראה מרב אנטיביוטיקה - הוחלט על הפסקת אנטיביוטיקה ומתן אגסטין נרות שלאחריהן הייתה הטבה , בכל מקרה ההטבה הייתה זמנית ולאחר כשבוע התחילו שוב כאבים נעשתה בדיקת שתן והתקבלה תוצאה חיובית לחיידקים וחזרה לאנטיביוטיקה , ולאחריה שוב פעם גרד ופצעים וגינאליים, שטופלו באגיסט ן "הפעם משחה" שלאחריהם הייתה הקלה .
    בימים האחרונים יש שוב פעם כאבים ואנחנו מבולבלים מאד , אני אציין ששנינו שומרים על רמת היגיינה גבוהה ומקפידים על מקלחת אחר קיום יחסים.
    בכל התקופה הנ"ל קיימנו יחסים בזמנים שהיו רגועים (בכל זאת אנחנו זוג טרי ).
    נא עצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מבקש תגובת רופא

הוספת תגובה

• תיקון הודעה קודמת ג'ון

ג'ון
    11/07/2007

תיקון של טעיות בגוף ההודעה
    1.הגרד והפצעים הויגנאליים (פטריה ) הופיעה כחודש מיום החתונה ולא חודש מים קבלת האנטיביוטיקה בפעם השניה.
    2. בעיה גיניקולוגית ולא אינקולוגית (חס וחלילה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים וחיות נוספות...

12/07/2007

מי החליט שכאבים וגינאליים טבעיים לאשה בתולה? מה הכוונה "לדעת כולם"???

זו לא דעתי. מין לא צריך לכאוב בשום מצב (אלא אם כן זה מתוך בחירה...).

כנראה לאשתך זיהום שתן וזיהום וגינאלי פטרייתי עקב טיפול אנטיביוטי. צריך סבלנות רבה כדי לפתור זאת. זה קורה גם בזוגות השומרים על רמת היגיינה גבוהה. סקס זה לא דבר נקי. רצוי בתקופת הטיפול להמנע מחדירות, אך בהחלט אפשר לעשות הרבה דברים מענגים אחרים ולשמר את האינטימיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו