מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפיהשושה04/11/2008
שלום, אני נשואה מעל 25 שנים,בעלי מחפש ריגושים בשביל שנינו,לכן יזם בסוף שבוע בצימר מעסה נחמד(עם תעודות של מעסה מוסמך) שיעסה אותי, והציע שלהבא הוא יבוא ויבצע עם כמובן עם הסכמתי לעיסוי עם "הרפיה",בהתחלה לא הסכמתי לחוות את פורקני לפני אדם זר,אך עם הזמן התחלתי להשלים עם כך ורציתי אולי לחוות משהו חבוי שלא חביתי לעולם ולרצות את בעלי,וקבענו לעוד שבועיים פגישה עם המעסה רק הפעם עם הרבה חששות עם "הרפיה". רציתי לדעת מה אתם חושבים על כך האם זה מעשה "זנותי"או לא מוסרי?או שזה מקובל אולי אני מרובעת וכן קורים בסביבתי דברים כאלה. אודה לכם על תשובתכם שושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר
אורית פס04/11/2008שהרפיה מסוג שתיארת היא מקובלת בקרב זוגות,יחד עם זאת בתחום של מין ניתן למצוא ה-כ-ל .
אמי חוששת שאת נענית לרעיונות של בעלך יותר כדי לרצות מאשר כדי לחוות ריגוש עוצמתי,
חשוב שתזהי בכנות מה את מרגישה על רקע ההתנסות שכבר היתה ואל תחששי "לאכזב " את בעלך
ולסרב להמשיך בכך,העובדה שאת מלאת חששות לקראת המפגש הבא היא איתות לכך שיש מקום לשתף את בעלך בהתלבטויות ואולי לחשוב ביחד על דרכים נוספות להכניס לחיי המין ריגוש וגיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפיה
שושה07/11/2008שלום, אני לא יכולה לאמר שאני רק רוצה שלבעלי יהיה טוב,אלא אני מאד רוצה להתנסות בזה,לאחר הטמעת נושא זה לתת מודע שלי,כי זה נראה לי משהו שונה ידיים שונות ריגוש שונה,אך יש לי מחסום של חשש מהבושה של פורקן ליד אדם זר. רוצה לציין שמאז שאנו מדברים על כך ,בעלי התקרב אלי מאד באופן לא רגיל(מאז שהמעסה עיסה אותי לפני כשבועיים והייתי רק עם תחתונים,ובנוסף עיסה לי את ישבני והחזה,ובמיוחד לאחר העיסוי אמרלבעלי בחוץ שנודף ממני ריח מאד טוב מגופי ואני מאד סקסית. יש לציין ניסינו הרבה דברים כמו תנוחות פנטזיות וגם כל מיני צעצועים. מחכה לתגובה ממך שושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגיע להרפיה
עוז4608/11/2008ולהשאר בחיים. נכון, הפנטזיה קורצת ומושכת ומעלה ריגוש נעים, אבל כדי להגיע למלוא ההנעה רצוי להיות מוכנים מנטלית. כלומר, להגיע לפנטזיה בהדרגה ורצוי עם מדריך. אפשר קבוצתי ואפשר זוגי/ פרטני. וכך למנוע את ההנעה השלמה ממחסומים פנימיים שלא טופלו. חבל להגיע לא מוכנים מכל הבחינות. ישנם המון מדריכים - סקסולוגים וכו"( אני מעדיף באופן אישי את ההדרכה הטנטרית). והכי חשוב להיות שלמה אם ההחלטה כמו אם התוצאות הנובעות ממימוש הפנטזיה, שלא תואמות תמיד את הציפיות ולפעמים מתעלמים ממנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)