מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללא כותרתשולי12/07/2007
שאלתי נוגעת לבעלי. בזמן האחרון יש לו בעיה לשמור על זיקפה לאורך זמן, הוא ביקר כבר אצל הרבה רופאים (אורולגים) וכל אחד מהם אמר שאין מה לעשות, נתנו לו כדורים למיניהם, וגם ללא המלצתם הוא רכש באופן פרטי בסופר פארם כדורים שהומלצו לו ע"י הרוקחים במקום אך הכל ללא הואיל.
יש לציין שהוא גם עבר בדיקה מיוחדת שבדקה את זרימת הדם וראו שישנה איזושהי סתימה ואין מה לעשות, רק ליטול תרופות ואם לא יעזרו אז יש לחשוב על עניין הזריקות.
האם באמת כך הדבר והמין בינינו כבר לא יכול להיות ספונטני כמו שהיה ?ת'אמת אני לא רוצה לפגוע בו (בגלל שאני אוהבת אותו - לא סתם אני עדיין חיה איתו), אבל בגלל כל מה שקורה כבר הפסקתי ליזום איזשהו מגע מיני בינינו, כי היו פעמים שהתחלנו באקט המיני (בהשפעת הכדורים וגם ללא) ולא היתה לו זיקפה ונאלצנו להפסיק באמצע, אני מתארת לעצמי שגם הוא התאכזב וגם אני כמובן התאכזבתי.
יכול מאוד להיות שלאור העובדה כבר יש לו מן "פחד ביצוע" והוא חושש מזה שלא תהיה לו מספיק זיקפה ושגם זה אולי מפריע לתיפקוד המיני אצלו ????
נ.ב. הוא מעשן האם עובדה זו גם יכולה להיות אחד הגורמים לבעיה שממנה הוא סובל ?
אודה לתשובתך המהירה כי אני ממש כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, אני רוצה להמשיך ולהנות ממין עם בעלי האם זה אפשרי / יהיה אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זקפה
14/07/2007המין יכול להיות ספונטאני גם עם כדורים ואפילו עם זריקות. עישון בהחלט עשוי להיות הגורם לבעיה, כמו גם סוכרת, שומנים בדם, לחץ דם גבוה ועוד.
צריך לדעת להפתח וללמוד לשנות דברים ביחסי המין. לא ברור לי למה לדוגמא הפסקתם באמצע אם לא היתה זקפה?! את מפסיקה באמצע גם כשאת לא מרטיבה? יכול להיות שההתנסויות הלא מוצלחות עם כדורים גם הוסיפו חרדה מצד שניכם לאקט, וזה בהחלט לא משפר.
בהחלט אפשר להמשיך להנות ממין. כשלא מצליחים לבד, רצוי להעזר באנשי מקצוע, ובאופן זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות תקינות
שולי15/07/2007הבעיה היא שכל הבדיקות שבעלי עשה יצאו תקינות, אך בכל אופן בבדיקה שבה הוא עשה שבודקת את זרימת הדם בפין, מצאו שישנה סתימה, שלא מאפשרת מעבר תקין של דם לעורקים באיבר. האם דבר זה ניתן לפתרון ללא זריקות ? מכיוון שכמו שכבר ציינתי, כל סוגי הכדורים שבעלי נטל/נוטל אינן עוזרות מי יודע מה ?! הכדורים כוללים : לויטרה ויאגרה, וגם איזשהם כדורים שניקנו באופן פרטי/אישי ללא הפניה בסופר פארם וזה בהמלצת הרוקח שאמר שהם כמו ויאגרה (על אותו עיקרון).
אודה לך על תשובתך המהירה כי אנחנו ממש אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות והאם המצב ישוב לקדמותו ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה ?
שולי18/07/2007מדוע אני לא מקבלת תגובה לשאלה/בעיה שלי ? זו בעיה שדי מציקה לי וגם לבעלי אני מתארת לעצמי והייתי רוצה לדעת האם זה דבר שניתן לפתרון או שגורלו (של בעלי) נחרץ וכל שארית חייו הוא יצטרך ליטול כדורים בכדי שתהיה לו זיקפה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף...
22/07/2007רוקח אינו מוסמך לתת כדור, אליו נדרש מרשם רופא, אז אני מניח שקיבלתם איזה תוסף שלא משפר כלום.
העובדה שהבדיקות תקינות מחזקת את מה שכתבתי בתשובתי המקורית... בהחלט אפשר להמשיך להנות ממין. כשלא מצליחים לבד, רצוי להעזר באנשי מקצוע, ובאופן זוגי. רצוי במסגרת מרפאה מוסמכת לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)