עיזרו לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיזרו לי..
    כ
    10/11/2008

שלום רב,אני ובן זוגי אנחנו בני 30-31..אנחנו לא יוצאים תקופה ארוכה, שכבנו(אבל בעצם לא שכבנו) כלומר יש לו זיקפת בוקר,ועומד לו שהוא מגורה,אבל כשהוא עומד להחדיר הוא ממש נופל,הוא מכיר את התופעה הזאת,היה לו עוד מקרה אחד..ולא היו לו הרבה בנות..רק התחיל בגיל 27..הוא אומר שזה חרדת ביצוע..הוא חשב שאיתי זה יסתדר כי יש אהבה ומשיכה,אבל גם איתי זה לא קרה..אחרי שזה קרה הוא הסתגר בחדר,לא אכל והתבייש ממני,דאגתי לו מאוד,ואני תמכתי ועדיין תומכת בו ומחזקת אותו.. האם כדאי להמשיך ככה ואולי זה יסתדר לבד?אם לא,מה לעשות?לאן לפנות?יכול להיות בגלל שלא היו לו בנות?שהתחיל בגיל מאוחר?למה זה קורה?יש כדורים?אפשר אולי להתחיל עם ויאגרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיזרו לי..

הוספת תגובה

• אכן... חרדת ביצוע

12/11/2008

אכן נראה שמדובר בחרדת ביצוע, אבל זה קורה גם במקרים של אהבה ומשיכה ולעיתים אף מחמיר בקשר חשוב ומשמעותי.

לעיתים זה עשוי להסתדר, בייחוד עם בת זוג תומכת ומפרגנת. עם זאת, ייתכן תסריט שזה לא מסתדר לבד, בייחוד לאור הרקע שאת מתארת. כדי למנוע מזה להתגלגל כמו כדור שלג, כדאי שתפנו יחדיו לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו