חבר שלי לא גומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שלי לא גומר
    רוית
    11/11/2008

אני וחבר שלי שוכבים כבר שנתיים והוא אף פעם לא מצליח לגמור בתוכי. אני הבחורה הראשונה שהוא שוכב איתה, הוא לא הראשון שלי ואף פעם לא נתקלתי במקרה כזה. גם שאני יורדת לו או עושה לו ביד הוא לא גומר. הוא טוען שכיף לו אבל כנראה לא מספיק. הדרך היחידה שהוא גומר היא שהוא עושה לעצמו ביד. מישהו כאן יכול לתת לי כיוון איך מטפלים בבעיה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי לא גומר

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

12/11/2008

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שחבר שלך צעיר ובריא ואינו נוטל תרופות כלשהן, אוקיי?!

אם זה כך, ייתכן ומדובר בשפיכה מעוכבת, בייחוד לאור העובדה שאת הראשונה שלו. ייתכן והוא הרגיל את עצמו לגמור בדרכים אחרות. בד"כ מדובר במקור רגשי, כמו עכבות וחוסר יכולת להשתחרר בנוכחות אחרים (ואורגזמה הרי זה סוג של שחרור). ניתן לטפל בכך במסגרת טיפול מיני, אשר מתמקד בחלק הפסיכו-סקסואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מודה לך על תגובתך

רוית
    13/11/2008

תוכל בבקשה להפנות אותי היכן ניתן לקבל טיפול כזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו