אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    שירלי
    11/11/2008

שלום, אני נשואה באושר לבעלי 4 שני כמעט והסקס בינינו טוב מאוד עד לפני שנה כי יש לנו ילד (מן הסתם זה תמיד יורד) יש לי שאלה שמביכה אותי ואין לי את מי לשאול, איך אני אמורה לדעת שאני מגיעה לאורגזמה לסיפוק? תמיד בעלי גומר ראשון ולפעמים אני לא מספיקה להנות מהסקס וזה מכעיס וכשאני כועסת יוצא לי בכי וזה לא נעים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• מה זו אורגזמה?!

12/11/2008

את לא צריכה להיות נבוכה לשאול כזו שאלה. זו שאלת מיליון הדולר...

קשה לתאר במילים הרגשה סובייקטיבית כמו אורגזמה. אם היתה לך בעבר, היית יודעת... בעקרון מדובר בהרגשה של פורקן, של עלייה חדה ברמת הריגוש והעונג.

האם ניסית להגיע לכך באוננות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

שירלי
    13/11/2008

תשובה לד"ר לא הצלחתי, אני רגועה,רפויה יש מצב שאני לא יכולה להגיע לסיפוק אף פעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

14/11/2008

כל אישה בריאה יכולה להגיע לכך.

תקראי את הספר - "לעצמך - מיניות האישה" של לוני ברבך-גרפילד. תנסי עם עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו