שאלה לד"ר חירותי או לד"ר מיליצ'ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר חירותי או לד"ר מיליצ'ר
    לולה
    11/11/2008

שבוע טוב. מה שלומכם ? יש לי שאלה אני יוצאת עם בחור ולאחרונה התחלנו לקיים יחסי מין, רק מה לעשות שלא עומד לו. בגדול הוא בחור בריא, רק מה - מעשן. אני יודעת שעישון עלול לגרום ואימפוטנציה ובכלל -זה מסריח לי ולא בריא. אבל הבעיה שיש לו חצי זיקפה, וברגע שהוא שם קונדום גם זו נעלמת לה. לא עוזרים יותר מדי נשיקות ומגע לאיזור הזה. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שזה ממש לא נורא, זו פעם ראשונה, בטח הוא לחוץ, חרדת ביצוע וכאלה. לא הלחצתי ולא עשיתי מזה סיפור. אני מהבחורות שממש לא עושה עניין אם זה קורה, למה להלחיץ סתם את הבנאדם? גם ככה הוא מרגיש לא נעים עם העניין. זה לא אומר שהוא לא נמשך אלי, הרי זה לא קשור אחד לשני כלל. על זה שלא עמד לו בפעם הראשונה הוא תירץ בזה שהוא לא היה הרבה זמן עם בחורה ושהוא התרגל רק לעשות ביד. בינינו, תירוץ עלוב, ממש לא נכון, אבל לא אמרתי לו כלום כדי לא לפדח אותו עוד יותר. שוב ניסינו לעשות סקס, וואלה לא עומד. ומה שעומד בקושי, נופל עם לבישת הקונדום. אני בחורה עם נסיון מיני ומעולם לא נתקלתי הדבר כזה. אני יודעת "לטפל" לרוב בעניינים שכאלה רק שהפעם, כל אלו לא ממש עוזרים. אנחנו ממש בתחילת קשר, כך שהליכה לטיפול או ייעוץ מיני לא באים בחשבון כרגע. מה אתם אומרים על זה? ממתינה לתשובה, שבוע טוב ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב... חרדת ביצוע

12/11/2008

יפה שמתעניינים בשלומנו. טוב, תודה...

את שואלת, אך יודעת בעצם את התשובה. לחבר החדש שלך חרדת ביצוע. יפה שאת מפרגנת ולא מלחיצה. בשלב ראשון, דווקא כדאי להגביר את מינון האינטימיות בינכם, אך להוציא את איבר המין של חברך מהתמונה. לא נראה שהוא משתלב. לאחר שתפתחו אמון רגשי ופיזי, ותכירו היטב מבחינת היכולת ההדדית שלכם לענג, תוכלו לשקול לשתף את הפרטנר הסורר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר חירותי

לולה
    13/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו