טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בחורה צעירה (23) שנמצאת בקשר הראשון בחיה מזה כ4 שנים, מזה שנתיים שכמעט ולא קיימים יחסי מין ביני לבין בן זוגי מאחר וזה הקשר הראשון שלי עם בן זוג, שמתקשה לפתוח את ליבו בכל נושא שהוא, לקח לי המון זמן להבין שהוא החל לסבול מבעיות זקפה. כעת הוא מטופל בטסטוסטרון, אך לצערי הזמן הרב שעבר עשה את שלו, אני מבחינתי חשתי דחויה ולא מושכת והוא לדבריו ציפה שאנסה לעזור לו למרות שאיני יודעת איך. מבחינה מינית חברי פתוח מאוד והרבה יותר מנוסה ממני,וטוען שאני סגורה מדיי ושעלי להשתנות ולגרום לכך שהמצב ישתנה. כעת אנחנו שוקלים פרידה אם לא יהיה שינוי משמעותי. שנינו אוהבים מאוד אחד את השני ואני ממש אובדת עצות, איני יודעת מה לעשות, למי לפנות ואם בכלל ישנו סיכוי להציל את הקשר הזה אשמח לשמוע דעות חיצוניות שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עלי לציין שאנחנו נמצאים במצב בחיינו שבו שנינו נמצאים אחד ליד השני כל יום וכל היום (סטודנטים שלומדים יחד וגרים יחד), וזה אפילו לא מאפשר לנו להתגעגע אחד לשני, וכך יוצא שבסופי שבוע אין לנו אפילו את הרצון להיות יחד, כי כל אחד מחפש את החופש שלו אני ממש מודה לכן מראש שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד