אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    צ
    13/11/2008

שלום אני בתחילת שנות ה30 ויש לי ניסיון מכובד במין אך השבוע חוויתי דבר שאין לי הבנה, לבעלי ולי יש סקס מספק ומגוון ולפני מס ימם קיימנו יחסי מין ולא הצלחתי להגיע לאורגזמה, הייתי מאוכזבת אך המשכתי הלאה יום למחרת זה קרה שוב למרות שלא חשבתי על זה והפעם הייתי יותר מופתעת כי הייתי אחרי מסיבה שגרם לי רק לרצות לחזור הביתה ולהתפנק עם בעלי, בעלי ניסה להרגיע אותי ושום הסבר לא היה לי הגיוני [מתח עייפות אלכוהול,,,] השבוע אוננתי מס פעמים ושמתי לב שלוקח לי ממש הרבה זמן להגיע לסיפוק האמת שאני מודאגת כי אני לא מבינה למה זה קורה לי כי אני בחורה מינית שלא אוהבת לוותר על הנאה זו זה נורמלי מחכה בקוצר רוח לשמוע עצתכם תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• נורמלי לחלוטין

14/11/2008

אני לא יודע מה הסיבה לכך שהתקשית להגיע לאורגזמה לאחר המסיבה. זה לא תלוי ברמת החשק, שברור שאצלך היתה גבוהה. בפעמים הרבות כבר לא היית מרוכזת בהנאה שלך, אלא באכזבה מהפעם הקודמת, במחשבות מסוג "הנבואה שמגשימה את עצמה" וברצון להגיע לאורגזמה, מה שהסיט אותך מכך.

כל זאת בהנחה שאת בריאה ואינך נוטלת תרופות כלשהן.

תחזרי אל ההנאה. הנאה. הנאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו