אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    שירה
    14/07/2007

שלום, אני נושואה מזה 10 שנים ובשנתיים האחרונות התחלתי לאונן בהתחלה זה בתדירות נמוכה ולאט לאט בתדירות גבוהה. הבעיה היא שבעלי יודע מזה אבל לא הכי מרוצה מזה ולפעמים שלא בא לי לשכב איתו והוא כן רוצה אז אני אומרת לו "לך תאונן, תעשה ביד" , אז הוא נעלב מזה הוא לא אוהב לעשות את זה ולפי דעתי 90% מהגברים היום מאוננים
    אז השאלה שלי היא איך לגרום לו כן להתחיל לאונן כי אני מאוד אוהבת לעשות את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• נסי את זה, אולי שידע לעשות לך כך

אבאוס
    14/07/2007

היי שירה
    נסי להביא אותו למצב שהוא יעשה לך כך ולדעתי זה יפתור את הבעיה

להתחיל עם הלשון בכפות הרגלים לעלות מעלה בחלקן הפנימי ממשיך עם הלשון כלפי מעלה לירכיים הפנימיות תוך מצב של נוגע לא נוגע עם קצה הלשון, לשמוע אותך נאנקת מהמגע ועל ידי כך לדעת היכן להתמקד' ממשיך מעלה בליקוק לענג את השפתיים ש"סביב הפתח המוביל לרחם" דרך חצוצרות הרטט והשחלות, להרגיש את נקודת העונג החיצונית, כן כן סביב נקודת העונג (הדגדגן) הנפוחה לנגוע בה בקצה הלשון ולשמוע את האנחה הבלתי רצונית, לחזור חזרה לנגוע קלות בשפתיים החיצוניות והפנימיות ושוב לדגדגן ,שכבר מבצבץ ברוב הדרו מחוץ למרקם האנושי המוביל אל העונג המושלם, לגרות אותו קלות עם השיניים ושוב בערך של נושך לא נושך, לחוש את הרטיבות המטפטפת ...ואז...כאשר היא מחזיקה את ראשי ומקרבת אותו אל עונג ענוגיה להעביר את כל אורך הלשון לאט...לאט.. עד שורש הדגדגן תוך כדי איבוד חושים מוחלט...

להרגיש את כיווץ שרירי ישבנך כאשר את ללא שליטה על רטט אגנך המונח על הכרית.. ומתפתל ללא כל תחושה מעבר לתחושת פרפרי האורגזמה הממשמשת ובאה לאיטה אך בדרך הבטוחה להרטבה הנשית הנכספת.......אוייישששש

[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי, מותר לכל אחד להעביר ביקורת

אבאוס
    14/07/2007

על מה שכתבתי
    אקבל זאת באהבה שאינה תלויה בדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    14/07/2007

היי, מה שכתבת זה מאוד יפה , אבל אני אוהבת לאונן לבד למשל באמבטיה אני לפחות 5/6 בשבוע אני מאוננת לבד באמבטיה וזה מאוד משחרר אותי וגם מרגיע ושלא נדבר על הנאה
    אז יהיה מדליק אותי שגם הוא יתחיל לאונן לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי....

אסתר
    15/07/2007

בני זוג כשהם ביחד לא אמורים כל אחד לאונן לבד......לדעתי אם מקימים יחסים וחושבים על ההנאה של האחר זה מעצים את ההנאה את הרגשות כלפי בן זוג שני....מה שמדליק הוא שהבן זג מאונן מולך ולא לבד.......אני היתי נעלבת אם בן זוגי מאונן במקום לשכב איתי בעיניי זה מבורך כמה שירצה לשכב ראיתי בתנאי כמובן שמכבד ואוהב אותי מחוץ למיטה אחרת זה לא שווהכלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל מה שכל אחד

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/07/2007

מאיתנו אוהב....גם השני חייב לעשות. יהייה אולי נכון שתאונני אותו מספר פעמים ואח"כ כשתהיו יחד נסי לעשות את זה איתו יחד. ייתכן כי יראה שטוב ו..... יחד עם זאת, אם הוא לא מעוניין, בלי לח!!! זה רק יסגור אותו.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אפשר לנסות ש....

אבאוס
    16/07/2007

את תאונני לו והוא לך במקביל... זה יכול להיות מצויין מקרב ומוביל לקירבה
    אני עשיתי זאת מס' פעמים וזה אחד בדברים הכי כייפים שיכולים להיות.....סבלנות זאת הדרך המהירה ביותר כי חוסר סבלנות היא הדרך המהירה ביותר לכיוון הבילתי רצוי
    בהצלחה יקירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו