שאלה לעידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לעידן
    שגית 34
    17/11/2008

שלום עידן, אני אישה כבת 34 נשואה כמעט 12 שנים. כשהכרתי את בעלי הייתי בתולה, הידע המיני שלי היה דל ביותר וגם שלו... התחתנו יחסית מהר וכיום יש לנו 3 ילדים מקסימים. הבעיה היא שבעלי לא חובב מין בלשון המעטה, כך היה תמיד, רק שבעבר נושא זה לא הפריע לי וכיום מעסיק אותי מאוד. אני לא מרגישה נחשקת, מחוזרת,נשית וכמובן שאני לא מסופקת. אני נראית טוב. בדר"כ אני היא היוזמת סקס. בעלי "בישן" לא יוזם לא מגוון ולא מדבר תוך כדי... לפעמים אני מנסה לדובב אותו ומתחילה איתו לשוחח, קצת עקיצות אך הוא לא משתף איתי פעולה ואז אני מרגישה "זולה" הצעתי לו לראות סרטים כחולים, אך זה לא מושך אותו גם בגדים סקסים לא ממש משפיעים עליו. אני יודעת שהוא לא בוגד בי היות וכך היה תמיד, זה לא שקרה משהו והוא השתנה. להפך זאת אני שזקוקה ליותר... אני יודעת שיש הרבה גברים שהיו מתים להתחלף איתו... ועוד דבר אחרון כשאנחנו מקימים יחסים זה רק סיבוב אחד ואז הולכים לישו, אני רק מתחילה להתחמם.... בעלי סובל מתפקוד מיני ירוד הבא לידי ביטוי בשפיכה מוקדמת והעסק לא הכי קשה. השאלה שלי היא: במידה ובעלי יקח ויאגרה, האם זה יעזור לתשוקה שלו? לחשק המיני? זה לא משהו פנימי? אז יעמוד לו יותר זמן אבל מה עם התשוקה הלהט? אני ממש מתוסכלת ואף חשבתי על גרושין אנא עצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לעידן

הוספת תגובה

• הוא לא חייב להיות היוזם

כ
    17/11/2008

אין בעיה אם זה שתזמי את בסקס לא תמיד האישה צריכה להיות הנחשקת והמחוזרת לגברים רבים זה חסר והם לא ממש מתלוננים,תיקחי שליטה ותעלי עליו (בכל מיני תנוחות בלי להתביש)ותעשי אותו זה הרבה פעמים מאט את הגמירה של הגבר תנסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו