מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות מאינטימיות ומיןאנונימית15/07/2007
היי..
לא יודעת אם זה המקום הנכון לפנות אליו אבל אני זקוקה לעזרה ולא יודעת עם מי לדבר.
אני בת 23 , סטודנטית, נראית טוב (עם כל הצניעות).
הבעיה שלי היא שאני לא נמשכת לאף גבר ולא מפתחת מערכות יחסים.
עד היום לא הייתי בקשר זוגי.
בגיל 16 התאהבתי בידיד טוב והיה לנו קשר די מוזר ולא ברור עם ניתוקים בקשר , עד לפני שנה . לפני שנה , זו הייתה פעם אחרונה שראיתי אותו והיינו במיטה וזו הייתה פע םראשונה שלי. כשהוא קלט שכואב לי הוא הפסיק די מהר והלך לישון. נותרתי פגועה ומאוכזבת והרגשתי שלא ידעתי לעשות איתו כלום , אפילו לא להתנשק.
חוץ ממנו לא נדלקתי על אף אחד , לא רציתי אף אחד. וגם כשחשבתי שמישהו מסויים מעניין, ברגע שהוא רצה , נחלצתי וכל מה שהרגשתי היה רצון שיעזוב אותי בשקט.
מצד שני, אני ממש רוצה קשר זוגי, מתה להתאהב להיות במערכת יחסים, לקבל ולתת אהבה אבל עכשיו ככל שגם עובר הזמן אני מפחדת שחוסר הניסיון המוחלט שלי רק ירתיע גברים ויגרום להם להרים גבה ולברוח.
אחרי הלילה נורא ההוא , לא רוצה לגרום לעוד גברים להתאכזב ולא ליהנות...
הייתי אצל פסיכולוגית תקופה מסוימת אבל לא היה חיבור והרגשתי שזה לא מוביל לשום מקום. מה גם, שהיה לי מאוד קשה מבחינה כספית.
אשמח להכוונה וקצה חוט איך אני מתחילה לשנות את פני הדברים לפני שיהיה מאוחר מדי באמת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת בחשבון שאת נמשכת לין הנשי?
Tal16/07/2007האם ניסת להיות עם אישה ולראות אם "זה עושה לך את זה"? אולי זו יכולה להיות חוויה נעימה ומלמדת.
היום בעידן הפורומים קל מאוד להגיע לקהילות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אבל ממש לא
אנונימית16/07/2007זה אפילו לא הכיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור
דודי17/07/2007אם תכליתי שאת באמת רוצה להיתנסות אני מוכן לעזור וללא מחויבות שילחי הודעה בדאר האלקטרוני ואשמח לתת לך לחוות את הקשר המיני ואני בטוח שזה יתן את הביטחון שאת זקוקה לו כדי לצאת מהמשבר שאת נתונה בו כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים נשים ומה שביניהם
ד''ר חגית כהנא18/07/2007אני חושבת שאת צריכה טיפול.
יש רשימה של מרפאות לטיפול מיני בבי"ח שהמחיר שהן גובות נמוך יחסית
הכנסי לאתר איט"ם ובחרי מרפאה
חבל לחיות עם "רגשי" מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנא
אנונימית18/07/2007נכנסתי לאתר כמו שייעצת
אך ישנם מספר סוגי מטפילם
בין השאר פסיכולוג קליני וסקסולוג.
לאיזה סוג טיפול עליי בדיוק לפנות ?
תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים
ד''ר חגית כהנא19/07/2007לדעתי הטוב ביותר סקסולוג המבין גם בתחום הטיפול הנפשי
את זקוקה למטפל שלא יפחד לגעת בתחום המיניות ולכן רצוי שיהיה גם וגם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
צבי22/07/2007היי,
אני לא פסיכולוג מוסמך ולא מתיימר להיות כזה אבל אני חייב לומר שאני לא חושב שהבעיה שלך צריכה או יכולה להפתר אצל סקסולוג. הבעיה שלך היא לא עם מין אלא עם הגישה למין.
קודם כל חשוב לי לומר שהחוסר ניסיון לא צריך להטריד אותך. חוסר ניסיון לאו דווקא מעיד על בעיה אצל אותו אדם אלא על איכות, הפרחים הכי יפים הם אלו שיש להם פריחה מאוחרת. אני לא אומר את זה סתם כניסיון לעודד אלא מתוך ניסיון עבר.
אני ישתף אותך בפיסה מהחיים שלי שתעזור לך להבין את עצתי בהמשך.
הייתי בקשר עם בחורה שבערך בגילך הייתה עדיין בתולה. היא חששה מאד ממגע מיני כלשהו. עבר זמן ארוך עד שהתנשקנו והתמזמזנו, בערך 3 חודשים. זה קרה בגלל שהיא ביקשה לקחת את הקשר בקצב איטי. בתחילת ההתמזמזות כשעשינו סקס ללא חדירה עם בגדים מלאים, היא ביקשה שאני לא אגמור מתוך פחד שהיה לה מהסיטואציה וכיבדתי את זה. היא הגיעה לסיפוק וכך היחסים המשיכו לאט לאט כשכל הזמן היא זו שהכתיבה את הקצב. אני חייב לומר שכשהגענו לשלב שהסיפוק היה הדדי זה היה חוויה חזקה יותר מכל מערכת יחסים אחרת.
מה שאני מנסה לומר זה שהבעיה היא שאת מרגישה כאילו את מחויבת לסקס וכמה שיותר מהר כשאת נמצאת בקשר עם בחור. לכן כשאת רואה בחור פוטנציאלי את מרגישה סלידה בגלל המחוייבויות שאת רואה בכך וזה מסתיר לך את כל הדברים היפים בקשר. עצתי לך היא זאת, תנסי לחשוב שאת זאת שיש לה שליטה, כשאת מסתכלת על בחור תדעי שאת יכולה לחייב אותו בקצב שלך, את לא מחוייבת לקצב שמכתיבה החברה. אין שום פסול בלומר לבחור שאת רוצה שהקצב יהיה איטי ולמנוע מזמוזים או סקס לפי הקצב שאת מרגישה. מה שחשוב הוא שתוכלי לשתף את אותו בחור ברגש שלך וברצון שלך לנוע במערכת היחסים לאט. אם תוכלי להסתכל על בחור בצורה כזאת את תמשכי יותר לבנים, לא יהיה חשש מריצוי\אי ריצוי או כאב מהכרח, יהיה רק קשר שבו זה בסדר להיות את ולא מישהו אחר שהחברה מכתיבה. כך את תמשכי יותר לבנים וגם הם ירגישו את זה בך וימשכו אלייך יותר.
שום דבר עוד לא מאוחר ובין השורות שכתבת עולה תמונה שאת בחורה מאד לבבית ומקסימה. קחי את החיים קצת יותר בקלילות, מה שמקובל בחברה זה רק המלצה את ורק את קובעת את קצב ומסלול חייך!!!
אני מקווה שעזרתי ואם את צריכה אוזן קשבת בהמשך, תרגישי חופשי לפתוח את ליבך.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)