לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    יפעת
    15/07/2007

הי אני בת 32 ואני טיפוס מאוד מיני , חבר שלי רוצה שנעשה סקס פעם ב 3 שבועות
    הוא לא ממש נותן הסבר ברור , פעם הוא זרק על זה שהוא לא רוצה שימאס לו , אני כמובן צריכה את זה לעיתים קרובות יותר ולא נראה לי שאנחנו אנשים צעירים נעשה את זה לעיתים רחוקות,
    ישבתי ודיברתי איתו על זה ובכל פעם הרגיע אותי אמר שהכל יהיה בסדר ובזה זה נגמר, לפעמים אני נורא מתוסכלת מאחר ואני מרגישה שכאילו אני צריכה להתחנן בשביל זה וזה משפיע על ביטחון העצמי שלי , מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• אגוזים למי שאין שיניים

אבאוס
    16/07/2007

קחי לך תפוחים ותמרים
    המתיקי את יומך
    הוא לא שווה את הכאב
    שמתרוצץ אצלך בלב

[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה את הבעיה

לורן
    16/07/2007

הי,
    אני מבינה ללבך חבר שלי גם כזה.השאלה היא האם חבר שלך סובל מדכאון או שהוא נוטל תרופות כלשהן. זה עשוי להשפיע לו על החשק.
    אצלי זה הגיע למצב שהיתי צריכה "לבקש" נשיקות וחיבוקים, שלא נדבר על סקס.בסוף עזבתי עם לב כואב. השאלה היא איך הוא איתך בשאר ענייני המגע. האם הוא מחבק ומלטף, סתם כך? האם כשאתם שוכבים טוב לך איתו?האם הוא מפרגן לך ודואג לך גם בעניינים אחרים?
    שיחות מרובות בנושא לדעתי יגרמו רק לתוצאה הפוכה, זה יהפוך בשבילו למטלה ולא לכיף.
    אנא עדכני אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לורן חוזרת אליך עם תשובה

יפעת
    16/07/2007

הי לורן , לא הוא לא לוקח כדורים והוא לא נמצא בדיכאון, שאר הדברים איתו די טובים , אנחנו מדברים הרבה הוא סך הכל מתנהג יפה , דואג לי למה שאני צריכה וגם מחבק ומנשק אותי וזה מה שמתסכל עוד יותר אם היו לי דברים אחרים להתלונן עליהם (דברים אחרים משמעותיים) ההחלטה שלי היתה מאוד פשוטה , יש דברים קטנים שהיו מפריעים לי בהתחלה ודיברתי איתו על זה ורובם הוא לקח לתשומת ליבו אבל בקשר לסקס קשה לי מאוד להכנס לליבו , לא יודעת , אולי הוא פשוט בן אדם כזה אבל זה שהוא לא ברור בהסבר שלו זה פשוט מעצבן אותי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך

לורן
    17/07/2007

הי יפעת,
    אם כל השאר בסדר ואת באמת מרגישה את האהבה, אז אוליישנן בעיות אחרות שמשהו מקצועי יוכל לטפל.למשל, כמו חויות שליליות בעבר, רגשות נחיתות בתחום. השאלה היא האם מלכתחילה זה היה ככה או אחרי תקופה ארוכה זה השתנה אצלו.
    זו באמת דלמה קשה ואני מבינה אותך ומזדהה.
    מצבך טוב משלי ולכן אני אורמת שתבדקי בדיוק מה הגורם, כי חבל להפסיד בחור טוב, אם הבעיה ניתנת לפתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצא במנוע חיפוש על

עידן מיליצ'ר
    16/07/2007

שפיכה מוקדמת והטיפולים בתופעה! זה יעזור לך ויביא הנאה לחיי המין שלך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אחר

ד''ר חגית כהנא
    16/07/2007

אינני יודעת כמה זמן אתם חברים אם מצבו הבריאותי והנפשי תקין ואם אין לו קשיים בעבודה או קשיים אחרים צריך להבין שלכל אחד יש את הצורך המיני שלו.וכנראה שזה המינון שהחבר שלך צריך.
    אם זה המינון מתמיד עליך להחליט זה לא ישתנה ולהיות במצב של חסך מתמיד נראה לי מתסכל.
    את אמנם בת 32 ואולי את מרגישה שהרכבת בורחת ולכן את נשארת בקשר שאינו מספק אותך.
    לי נראה שאם קשר לא מתאים צריך לקבל החלטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי מקום

rda
    16/07/2007

מוכן לעזור ולהיעזר במקום בעלך .
    דיסקרטיות מוחלטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 39 ואין לי שום בעיות לפגישות

ronen
    20/07/2007

גובהי 193
    חטוב רזה אשכנזי חרמן תמידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו