טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ליועצים שלום
יש לי ילד בין 15 ,שצופה מידי יום באתרי סקס באינטרנט מזה 6 חודשים .לדעתי זה כבר לא מתוך סקרנות. אני רוצה לומר לו את דעתי (הלא חיובית) בנושא אבל אני חוששת ,שהעברת המסר יכולה
להתפרש בצורה לא טובה עם השלכות לא טובות להתפתחותו המינית.
אני זקוקה דחוף לעזרת מומחים בנושא.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבן שלך צופה באתרי סקס להנאתו וכנראה מספק את עצמו,מה יש להגיד על זה שום דבר זה לא דבר שלילי ואין צורך להביע את דעתך,נכון שיש דעה רווחת שיש להרחיק מכל אחד שהוא לא בן 18+
כמעט כל מה שקשור למין אבל אין לזה באמת משמעות או סיבה הגיונית זה רק דעה דיי מטופשת שהתפתחה מהורים ביישנים ומגוננים שרואים במין דבר "מלוכלך" במקצת לכן רצו להרחיק את הילדים ה"תמימים" שלהם מכל מה שקשור לזה אבל ברור שזה לא יותר משטות חסרת היגיון.תני לו לצפות חופשי להנאתו אין מה להתעסק בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל לא להיות נגטיבית, אלא להנחות אותו יותר על ההבדל בין אתרי פורנו למציאות. תני לו פרופורציות נכונות שמיניות ומגע הם חלק מקשר ואינטימיות ולא כמו שהוא רואה! תני לו יחס חיובי אך גם תגיבי לתדירות הרבה שלההסתכלות. שאלי אותו מה הוא חושב? וגם אם לא יענה לך.... זה בסדר! רק אל תהייה נגטיבית כי הוא יחסם! עידן מיליצ'ר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד