צפיה באתרי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפיה באתרי סקס
    רוחמה
    17/11/2008

ליועצים שלום יש לי ילד בין 15 ,שצופה מידי יום באתרי סקס באינטרנט מזה 6 חודשים .לדעתי זה כבר לא מתוך סקרנות. אני רוצה לומר לו את דעתי (הלא חיובית) בנושא אבל אני חוששת ,שהעברת המסר יכולה להתפרש בצורה לא טובה עם השלכות לא טובות להתפתחותו המינית. אני זקוקה דחוף לעזרת מומחים בנושא. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפיה באתרי סקס

הוספת תגובה

• בוא נתמודד אם האמת בלי שטויות

כ
    17/11/2008

הבן שלך צופה באתרי סקס להנאתו וכנראה מספק את עצמו,מה יש להגיד על זה שום דבר זה לא דבר שלילי ואין צורך להביע את דעתך,נכון שיש דעה רווחת שיש להרחיק מכל אחד שהוא לא בן 18+ כמעט כל מה שקשור למין אבל אין לזה באמת משמעות או סיבה הגיונית זה רק דעה דיי מטופשת שהתפתחה מהורים ביישנים ומגוננים שרואים במין דבר "מלוכלך" במקצת לכן רצו להרחיק את הילדים ה"תמימים" שלהם מכל מה שקשור לזה אבל ברור שזה לא יותר משטות חסרת היגיון.תני לו לצפות חופשי להנאתו אין מה להתעסק בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אמורה להגיד לו את דעתך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/11/2008

אבל לא להיות נגטיבית, אלא להנחות אותו יותר על ההבדל בין אתרי פורנו למציאות. תני לו פרופורציות נכונות שמיניות ומגע הם חלק מקשר ואינטימיות ולא כמו שהוא רואה! תני לו יחס חיובי אך גם תגיבי לתדירות הרבה שלההסתכלות. שאלי אותו מה הוא חושב? וגם אם לא יענה לך.... זה בסדר! רק אל תהייה נגטיבית כי הוא יחסם!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו