סכנה בשימוש מכשיר ה///

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנה בשימוש מכשיר ה///
    nav
    19/11/2008

שלום רב
    ברצוני לשאול לגבי מכשיר ה/// ,הבנתי ממכם שהוא לא יעיל ולא יגדיל את איבר המין אבל שאלתי היא אם בכל זאת החלטתי להשתמש בו בלי ציפיות מיותרות האם שימוש נכון בו עלול לגרום נזק ?האם ידוע לכם מקרוב על אנשים שניזוקו ממהמכשיר ?או להתיחס אליו בגדר לא יעיל אך לא יזיק ?(חוץ מהנזק הכספי כמובן) אשמח לתשובה מכל אחד מכם שיש לו מידע תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנה בשימוש מכשיר ה///

הוספת תגובה

• הגדלת איבר המין עם ///

רמי
    20/11/2008

אני לא יודע איך הגעת למסקנה מראש שהוא לא עובד. אני אישית השתמשתי בו משו כמו 5 חודשים וראיתי גדילה של משהו כמו 3.2 ס"מ. אז זה לא הפך אותי לזיין מטורף אבל עדיין נתן תוצאה יפה.
    הבאסה היחידה היא שאני קניתי אותו לפני משהו כמו שנה והוא עלה אז 1800 שקל - היום הוא עולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמי אתה מריח כמו פרסומת.....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

אור
    07/04/2009

שלום,
    האם קיבלת כבר תשובה לשאלתך? אני נמצא היום בדיוק באותו המצב ומעונין לדעת את התשובה בדיוק לאותה השאלה. אולי יש לך כבר תשובה ממקור כלשהו? אולי יש לך כבר נסיון על מנת לענות בעצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו