מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במפשעהנטע19/11/2008
החבר שלי מפציר בי כבר זמן רב לעבור הסרת שיער בלייזר בפשעות, וטוען שזה יכול להגביר הנאה ביחסים. אני קצת חוששת מהפרוצדורה, אבל הוא כבר קבע לנו תור לפרופורציה ומפציר בי ללכת. אני לא ממש מתלהבת מהרעיון... אבל מפחדת לאבד אותו. מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה אותך!
לולה20/11/2008למה את נותנת לחבר שלך את זכות הדיבור פה? זה משהו שהוא רוצה אותו יותר ממך, הוא חושב פה כרגע לא עלייך אלא על עצמו, כמה כיף יהיה לו אם תסירי שיער מהמפשעה. ולמה הוא קבע לך תור? אם דברתם על זה ואת ממש לא מתלהבת מהרעיון הזה והוא לוחץ בכוח, חמודה שלי, יש כאן משהו דפוק. חבר שלך מעוניין פה לספק את עצמו נטו. בא לו שתהיי חלקה בשבילו, לשם ההנאה שלו. נראה שלא אכפת לא ממש מה את חושבת על העניין, אלא ברצונו האישי. מעארכת יחסים בוגרת לא בנויה על זה, אלא על הקשבה, הבנה, הדדיות ושיתוף. ולמה את פוחדת לאבד אותו? אם לא טוב לא - שיילך! את לא צריכה לפחד ממנו אם הוא יחליט לעזוב אותך. איך חיית לפני שהוא נכנס לחיים שלך? נכון שהצלחת יפה גם לפני שהוא הגיע? מדובר פה בגוף שלך וברצון שלך. אל לא ואני חוזרת שוב - את לא תעשי משהו שהוא בניגוד לרצון שלך, רק כי מישהו קבע לך. אם המצב מתנהל ככה - עשי חושבים עם עצמך אם כדאי ומתאים לך להישאר במערכת יחסים הזו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער..
שירה20/11/2008רגע, החבר שלך כבר קבע לך תור לפרופורציה אפילו בלי לשאול אותך מראש? איזה מן דבר זה? ולמה את בכלל מסכימה? אני חושבת שאת חייבת שיהיה לך חוט שדרה משלך, ואל תסכימי לשום דבר שאת לא מעוניינת בו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)