מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשגית 3421/11/2008
אני אישה כבת 34 נשואה כמעט 12 שנים. כשהכרתי את בעלי הייתי בתולה, הידע המיני שלי היה דל ביותר וגם שלו... התחתנו יחסית מהר וכיום יש לנו 3 ילדים מקסימים. הבעיה היא שבעלי לא חובב מין בלשון המעטה, כך היה תמיד, רק שבעבר נושא זה לא הפריע לי וכיום מעסיק אותי מאוד. אני לא מרגישה נחשקת, מחוזרת,נשית וכמובן שאני לא מסופקת. אני נראית טוב. בדר"כ אני היא היוזמת סקס. בעלי "בישן" לא יוזם לא מגוון ולא מדבר תוך כדי... לפעמים אני מנסה לדובב אותו ומתחילה איתו לשוחח, קצת עקיצות אך הוא לא משתף איתי פעולה ואז אני מרגישה "זולה" הצעתי לו לראות סרטים כחולים, אך זה לא מושך אותו גם בגדים סקסים לא ממש משפיעים עליו. אני יודעת שהוא לא בוגד בי היות וכך היה תמיד, זה לא שקרה משהו והוא השתנה. להפך זאת אני שזקוקה ליותר... אני יודעת שיש הרבה גברים שהיו מתים להתחלף איתו... ועוד דבר אחרון כשאנחנו מקימים יחסים זה רק סיבוב אחד ואז הולכים לישו, אני רק מתחילה להתחמם.... בעלי סובל מתפקוד מיני ירוד הבא לידי ביטוי בשפיכה מוקדמת והעסק לא הכי קשה. השאלה שלי היא: במידה ובעלי יקח ויאגרה, האם זה יעזור לתשוקה שלו? לחשק המיני? זה לא משהו פנימי? אז יעמוד לו יותר זמן אבל מה עם התשוקה הלהט? אני ממש מתוסכלת ואף חשבתי על גרושין אנא עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערי חשק וויאגרה
22/11/2008את מתארת סיטואציה מורכבת אשר קיימת כבר 12 שנים. אולי קיווית שהמצב ישתנה עם הזמן, אך כאשר מתעלמים ולא מטפלים - מצבים כאלו רק הולכים ומתקבעים ורמת התסכול עולה, ממש כמו שאת מתארת.
את מתארת פערי חשק, שזה טבעי בין בני זוג, אך זה גורם לכך שאת מרגישה פחות נחשקת ואף זולה, כאשר את זוהי שיוזמת (כנראה בגלל שתמיד את זו היוזמת).
לבעלך שפיכה מהירה ובעייה בזקפה. צריך לטפל בכך ואני לא אופתע אם אחד גורם לשני ואם בעיות אלו קשורות לחשק הנמוך של בעלך. לא בטוח ששוחחתם על כך באופן פתוח, מלבד עקיצות, אך לא כאן המקום לברר זאת.
ויאגרה עשוייה להשפיע על שיפור הזקפה, ואולי באופן עקיף גם על שיפור השפיכה והחשק, אך ה"עסק" יותר מורכב מכך. זה אמור לשפר את מידת המשיכה והתשוקה של בעלך.
כדאי שתגשו יחדיו לטיפול זוגי/מיני, בייחוד אם את כבר שוקלת מצב של גירושים. יש דבר או שניים שניתן לשפר ולשנות לפני כן.
רשימת מרפאות ומטפלים מוסמכים - באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)