מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לשפר את חיי המין שלי?נתי24/11/2008
שלום,יש לי חבר מזה חצי שנה.. אני נורא אוהבת אותו וטוב לי איתו מאוד! יחסי המין שלנו לאחרונה זה לא הנושא העיקרי מבחינתי ,אין לי חשק לכך [לרוב] ואני ממש מדוכאת מזה. אני בת 19 וחצי וזה נראה לי לא הגיוני שאני לא רוצה לשכב עם חבר שלי,אני כן נמשכת אליו ,כן אוהבת אותו, אבל משום מה הסקס לא מספק אותי [לא גמרתי מסקס,לא מחבר שלי ולא מאחרים לפניו,בכלל אף בחור לא גרם לי לגמור]. אני רוצה עיצות וטיפים איך לעורר את החשק המיני שלי ואיך לשפר את יחסי המין ביננו? מה לעשות מה לא לעשות? איך לגרום לחבר שלי לספק אותי ואיך לרצות בכך . תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשפר
עוז4626/11/2008אפשר ומאד רצוי ולא רק בגללך. אם את יודעת לגמור במו ידך ? הדרך קצרה ואפילו קלה.( אם לא, מיד לקנות ספרות בנושא, ולעבודה) פשוט להדריך ולהוביל את יד חברך ללא בושה( אולי קצת) כיצד את אוהבת, וכמה איפו ללחוץ ואפשר בדרכים אחרות , העיקר הכוונת בן זוגך להנעתך ( וכאן מבחן האבה האמיתי אם אוה מוכן להקשיב). ולא חשובה המטרה כמו הדרך והכיף מהדרך ולהיות את עצמך לעצמך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי
אורית פס26/11/2008האם לבד באוננות את כן מצליחה להגיע לאורגזמה?
אם לא -אז כדאי לך לתרגל ולנסות ולשתף את החבר לגבי כל מה שאת לומדת על עצמך ועל מה שנעים לך בתחום של מגע \גרוי\תנוחות וכו'.
האם יש מספיק משחק מוקדם כחלק מיחסי המין?
תגובתן המינית של מרבית הנשים איטית יותר מזו של גברים והפער עוד גדול יותר בשנות העשרים המוקדמות,
כדאי לך לקרוא במדריך מין וללמוד יותר על מיניות האשה,צעירים רבים אוהבים את המדריך"סקס עכשיו "
ונסי לשתף את החבר בכל הנ"ל
גם חשיפה לחומרים ארוטיים יכולה להגביר חשק מיני-פורנו או סיפורים ארוטיים
בקיצור יש הרבה מה לנסות-עם הזמן והניסיון בד"כ זה גם משתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)