העדר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר חשק מיני

שלום! אני גבר בן 34 נשוי ואב לילד בן 3 ובחצי שנה האחרונה אני ואשתי מנסים להכנס להריון. הפעילות המינית שלנו היתה תקינה אפשר לומר, לפחות 3-4 פעמים בשבוע מקיימים יחסי מין. אחרי פעם אחת שגמרתי בחוץ, אישתי לקחה את העניין קשה והרגשתי את האכזבה ומאז יחסי המין הידרדרו, הזיקפה לא החזיקה לקראת החדירה, למעט פעמים ספורות ונכון להיום אבד לגמרי החשק המיני (כבר חודש) אף לא עבור אוננות. התייעצתי עם אורולוג (סיפרתי לו רק שאין חשק מיני), ביצעתי בדיקות דם והכל תקין, האורולוג הציע תרופות להחזרה הזיקפה "ויאגרה, סיאליס וכו' אך למעשה אני מעדיף למעט בתרופות כימיות עבור הבעיה ואני מנסה בייעוץ עם הומופאט תוספי תזונה המתאימים לאין אונות וכבר שבועיים ואין קידום. פניתי לקופת החולים לבקשת ייעוץ סקסולוג אך התור הוא לחודש הבא והסבלנות שלי ושל אישתי פוקעת. שאלתי, איך ניתן לפתור בעיה זו? ובכמה זמן? האם עליי בכל זאת לנסות את התרופות לזיקפה? יש לי חשש שגם זה לא יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר חשק מיני

הוספת תגובה

• לגיל

אורית פס
    27/11/2008

עליך בעיקר לגייס סבלנות,להירגע,לשתף את גורמי המקצוע במלוא הפרטים עמ"נ שיעזרו לך טוב יותר
    וכן,כדאי להיפתח לאופציה תרופתית במקום שזה יכול לחסוך סבל,אתה במעגל של חרדת ביצוע שאינו על רקע פיזיולוגי וכדורי ויאגרה \סיאליס יכולים לעבוד מצוין בבעיה כמו שלך וכאשר חוזר הביטחון מפסיקים את סשימוש,וגם כאן צריך סבלנות -להגיע למינון האופטימלי עבורך ולדעת שלעיתים זה לא פועל בנטילה ראשונה ושוה לנסות מס' פעמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו