מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק של הבנזוגגלית26/11/2008
אני בת 25 גרה עם חברי........מתחילת קשר לא היה מעוניין ביחסי מין הוא רוצה פעם בחודש ......שום שיחות איתו לא עוזרות......רק מאשים אותי...טוען שבגלל שאני קונה דברים שלא צריך בחנות הורג לו חשק.....שבגלל שאני קופצת לו לתוך השיחה הורג חשק.......או שאני לא מטפחת עצמי למרות שגם בימים שאני מטפחת עצמי מאוד מתעלם ממני כליל. עכשיו לאחר שנת הכרות הוא טוען שבגלל שאני לא יפה אין לו חשק עליי. האם בחורה צריכה להיות פצצה לוהטת עם אופי מדהים כדי שהבנזוג ירצה לקיים יחסים פעם בשבוע מינימום? האם על בחורות שנראות סביר ללא ידע מיוחד בפיתוי הגבר נגזר לחיות כמו נזירות?? אני ניסיתי לשנות את האופי שלי אך הוא טוען שזה לא מספיק והוא לא מוכן ללכת לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעיפי את המפגר הזה
שטונק26/11/2008לחבר שלך לא עומד הזין לא בגלל סיבות הקשורות אלייך אם לא עומד לו שילך לטפל ועד אז שיסתום את הפה מה זה פעם בחודש להזדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק
עוז4626/11/2008מהרבה סיבות ולא נראה שהסיבות שעלו אמיתיות. אם הזוגיות שלכם במצב ירוד כל כך, ורמת הציפיות מהזוגיות שונה כל כך, וההקשבה אחד לשני לא כל כך, אז אולי להסיק את התשובה כל כך, המובנת מאליה כל כך, ולהשלים ולסגור עם פרק חיים זה, ולעבור לאחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
אורית פס26/11/2008אכן ,מתבקשת השאלה מה משאיר אותך בקשר בו מתקיימת סוג של התעללות ריגשית?
החבר שלך לא זקוק לאשה יותר יפה אלה זקוק ללמוד למצוא יופי באשה שהוא אוהב.
גם אם הוא לא מוכן לפנות לטיפול הייתי מציעה לך לפנות בעצמך,לדעתי זה יועיל לך.....אם את תעבדי בטיפול על הבנה עמוקה של היחסים שיביא לשינוי זה יגרור בהכרח שינוי גם אצל החבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא את.........
ענבל29/11/2008מותק, את לא מבינה שזה לא את, זה הוא. זה לא חבר ובטח לא בעל לעתיד משותף. אם עכשיו הוא לא רוצה סקס מה יהיה עוד כמה שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)