נרתעת מיחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרתעת מיחסי מין
    אביבית
    30/11/2008

אני בת 45, מטפלת בתנועה, גדלתי בבית רגיל , לא עברתי התעללות מינית, הכל לכאורה בסדר. ובכל זאת, עד היום לא קיימתי יחסי מין מלאים "עד הסוף". אני יוצאת עם גברים, ולא מרגישה בעיה, אפילו נהנית מהקירבה. כשמגיע רגע האמת, שמגיעים ממש דקה לפני חדירה, אני נבהלת, נרתעת ומוצאת סיבות למה המועמד אינו ראוי ... ניסיתי שיחות עם פסיכולוג, אך, ללא הועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרתעת מיחסי מין

הוספת תגובה

• אביבית היקרה

ד''ר חגית כהנא
    01/12/2008

הימים עוברים שנה חולפת...
    פני לסקסולוג שיש לו גם הכשרה בטיפול נפשי.
    כמטפלת את בודאי יודעת שיש תהליך ויש התנגדויות ועוד חבל לבזבז את השנים הבעיה בטיפול טוב יכולה להתפתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המועמד אינו ראוי חחח

ש
    01/12/2008

באיזה סרט את חיה את פאקינג בתולה בת 45 פלא שמישהו מוכן בכלל לגעת בך ועוד מתנהגת כמו איזה פרינססה שעושה טובה למי ששוכב איתה,את הבתולים כניראה תיקחי כבר לקבר מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו