מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסופקתחסוי18/07/2007
שלום לכם!
אני נשואה כבר 8 שנים ואני אוהבת את בעלי מאוד. רק יש לי בעיה איתו, הוא לא מספק אותי כלומר אני לא מגיעה לאורגזמה בכלל.
מה לעשות?? זה נורא מפריעה לי??
למרות שדיברתי עם בעלי הוא לא כל כך מתאמץ לדעתי לספק אותי כמו שאני רוצה. ואני אומרת לו שבסופו שבסופו של דבר אני אבגוד בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הנכונה להתמודד עם הבעייה היא..
דניאל19/07/2007קודם כל אינני ממליץ לך לאיים בבגידות. הדבר רק ייצור "עננה שחורה" מעל הנושא ולמעשה רק ילחיץ את בן זוגך בכל פעם שתקיימו יחסים. מאוד ייתכן שבעלך משתדל אך אינו אומר זה מתוך חשש שתראי בדבר ככישלון.
נסי לדבר עם בן זוגך על הבעיה בצורה פחות מאיימת. הסבירי לו מה מענג אותך וכיצד את רוצה שייגע בך. אם הדבר לא יצליח כמובן שקיים טיפול מקצועי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבד את מגיעה חאורגזמה?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלשון הדברים מבינים שכן!!!
דניאל19/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון...למה תוקפנות?? זה לא הולך עם
עידן מיליצ'ר23/07/2007אורגזמה....
בכל אופן לשון הדברים ואני מצטט: "כלומר אני לא מגיעה לאורגזמה בכלל."
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל....
חסוי23/07/2007אני לא מאוננת את עצמי או משהו כזה, רק כשאני באמבטיה עם זרם של מים ........... אני מגיעה לאורגזמה.
בעלי לא מוכן בשום פנים לעשות מין אורלי, אבל אני עושה לו והוא נורא נהנה וגם אני רוצה מאוד שיעשה לי את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007ההגעה לאורגזמה אצל אישה מורכבת יותר מאשר אצל גבר אבל ראשית אישה צריכה לדעת מה גורם לה להגיע לאורגזמה אילו נקודות ובאיזה מקצב
כאשר תדעי יהיה לך קל יותר להנחות את בעלך איך לענג אותך
יחד עם זה שווה לברר את סרובו של בעלך למין אוראלי... כפיות טובה ללא ספק
אני מסכימה שאיום בבגידה אינו מביא לתוצאות טובות או לקידום תקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל....
חסוי23/07/2007אני לא מאוננת את עצמי או משהו כזה, רק כשאני באמבטיה עם זרם של מים ........... אני מגיעה לאורגזמה.
בעלי לא מוכן בשום פנים לעשות מין אורלי, אבל אני עושה לו והוא נורא נהנה וגם אני רוצה מאוד שיעשה לי את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-סימטריה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007א. למה לא לאונן וללמוד להכיר את גופך טוב יותר? יעזור לך ביחסי המין עם בעלך..
ב. מדוע בעלך אינו מוכן למין אוראלי ומדוע הוא חושב שמגיע לו ולך לא?
אני בעד שיחה שתבהיר את רצונותיך ותבהיר את עמדותיו את צרכיך וצרכיו נסו להגיע להבנות ופשרות ...
אני בהחלט חושבת שמגיע לך להנות ושבעלך יעניק לך לפחות מה שאת מעניקה לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר חגית כהנא
חסוי25/07/2007תשובות:
א. אני לא יודעת לענות לך לשאלה כל כך, כי אני קצת מלאה ובעיני לאונן זה לא כל כך (במילה עדינה) "נאה".
בקיצור קשה לי עם זה "לאונן".
ב. דיברתי עם בעלי המון פעמים לגבי אי סיפוק שלי ולגבי מין אורלי והוא טוען שמין אורלי הוא לא יכול לעשות כי זה מגעיל אותו כי אישה מפרישה נוזלים בזמן המעשה וזה מגעיל אותו.
אני עדיין מאוד רוצה להרגיש לפחות פעם בחיים את הרגשה הטובה הזאת של מין אורלי.
לפעמים אני גם מרגישה שבעלי באמת אגואיסט כי כאנחנו ביחד אז אני עושה לו טוב ואז כשעומד לו, אנחנו עוברים ישר לחדירה כבעצם אני עדיין יבשה ולא מגורה, דיברתי איתו ומדברת בלי סוף איתו לגבי זה, והוא לדעתי לא משתדל ממש לעשות לי נעים כמו שאני עושה ולפעמים אני מרגישה כמו זונה שרק צריכה לעשות טוב לגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים רבות מדי
אורית פס25/07/2007נכנסות לעמדה מרצה כלפי הגבר ביחסי מין,מסכימה בהחלט עם דר' כהנא לגבי הצורך בשיחת הבהרהעם הפרטנר,לעיתים נשים מתקשות להיות אורגזמיות בדיוק מסיבה זו שהן ממוקדות מדי
בהנאה של בני זוגן כאשר לצורך שחרור של רפלקס האורגזמה חשובה מידה מסוימת של נתק מבן הזוג[כמו גם מהסחות דעת אחרות] וריכוז ממוקד בתחושות גופך ו\או בפנטזיה מינית המעוררת אותך,
אז קדימה בנות מעט יותר אסרטיביות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני.....
אסתר25/07/2007במצב די דומה....בעלי אפילו לא אוהב להתנשק עם הלשון ככה שמצי גרע יותר.
אך אני לא מכריחה את בעלי שיעשה לי אוראלי יש לו אותן טענות בדיוק שהאישה מפרישה.....אני מוצצתלו כי בעיניי זה כיף ומגרה ואני רואה את זה בתור הנאה שלי ולא כאילו אני מ ענגת אותו....ובכלל כשהוא דוחף לי את הראש זה מחרמן לאללה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים והמין
ד''ר חגית כהנא26/07/2007הרשי לי להיות מעט בוטה : כאשר יש חוסר התחשבות ביחסי המין יש גם חוסר התיחסות וחוסר התחשבות גם מחוץ למיטה.
אין סיבה להיות בתחושה של זונה או מנוצלת.
יחסים זוגיים מושתתים על הדדיות.
חישבי האם הקשר הזוגי שלך עונה על צרכייך ומה יש לעשות כדי לשנותו.
לגבייך: את מודעת לצרכייך אך עדין לא מכירה מספיק את גופך ולמה הוא יכול להגיע.
העובדה שאת מלאה ואפילו שמנה לא צריכה לגרום לכך שלא תתיחסי בכבוד לגופך תכירי אותו ותענגי אותו.
אם השומן מפריע לך עשי מעשה אך אין סיבה לא להכיר ולענג את עצמך.
את מחסירה מעצמך גם במישור הזוגי וגם האישי. וחבל.
מגיע לך להנות לאהב את עצמך ושיאהבו ויכבדו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ולמה?
איך ולמה?27/07/2007היי,אני בת 20 ויש לי 2 שאלות שמעניינות אותי....אני מקווה שתוכלו לענות.
1.יש לי חבר כבר מעל חצי שנה,ואני שמה לב שכאשר הוא גומר השפיך שלו אפשר להגיד שקוף,ולא בדיוק נוטה ללבן...האם זה אומר משהו?
2.קראתי על סרטן צוואר הרחם ואזורים קרובים אליו,הקשורים גם לקיום יחסי מין,האם יש תסמינים קודמים למחלה,איך אפשר לזהות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלותייך...
27/07/20071. זה תקין לחלוטין.
2. צריך לעבור בדיקה גינקולוגית שנתית במהלכה גם נלקחת בדיקה ספציפית לכך (בדיקת PAP).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)