הבדלים בצרכים והתמודדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בצרכים והתמודדות
    אסתר
    18/07/2007

היי
    אני בחורה מסורתית נשואה שנה...שלא שכבה עם בעלה לפני חתונה כרגע יש לנו בעיות ולחצים שלא כ"כ קשורה לזוגיות...
    הבעיה שלבעלי אין שום חשק מיני במצב כזה הוא לא מסוגל לחשוב על סקס....הבעיות האלו מתחילת הנישואים הוא ממש מקשר בין סקס לרגשות אני איני כזאת סקס נורא מרגיע אותי מהעצבים מהלחץ ודווקא בתקופה כזאת אני מרגישה יותר צורך בסקס לכן לרוב אני עצבנית משום שאני לא "מקבלת" חוסר הסקס גורם לי להרגשה שהוא לא אוהב אותי ונמשך אליי...אני ממש מבינה שיש לו בעיות ולחצים אך קשה לי לתמוך בו כל עוד אין סקס......הוא מסוגל לא לשב איתי חודש ואף יותר וזה משגע לי את המוח .....הבעיות כמו שאמרתי לא קשורות לזוגיות שלנו.....דיברנו על זה הרבה ואני תמיד אומרת לו שאני מבינה אותו ומאחלת שנצא מהמצב הזה כמה שיותר מהר....גם על החסר בסקס דיברנו ואני לא לוחצת עליו יותר מאז שביקש שאפסיק ללחוץ עליו כי הבנתי שזה יותר מסרס את האדם....גם אוננות ואורגזמה בעקבותה לא מספקים אותי נורא בא לי חום גברי.........אני משתגעת........................מה לעשות?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בצרכים והתמודדות

הוספת תגובה

• אני כאן לעזרתך ...

זוהר
    20/07/2007

יכול לגרום לך לאורגזמות משגעות

זוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו