סקס-לא בראש שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס-לא בראש שלי
    תמר
    18/07/2007

אני מרגישה שאין לי כח וחשק לשכב עם בעלי כאילו איבדתי את המשיכה ואת הרצון לקיים יחסים..ממש מצב משביז ומוזר.

יש פיתרון-חוץ מללכת ליועצים וטיפולים???????

תודה ממש. רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס-לא בראש שלי

הוספת תגובה

• שבוזה

ד''ר חגית כהנא
    19/07/2007

נסי ליצור פעילויות משעשעות ונעימות כדי לשפר את השגרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך חשק ומשיכה רק לבעלך...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/07/2007

או גם לאחרים. לשני מקרים אלו ההתייחסות הייעוצית והטיפולית שונה!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תמר
    19/07/2007

כרגע אני עם בעלי.. ואין לי חשק אליו.

אין לי מושג לגבי אחרים.

איך אני יכולה לדעת אם הייתי אם מישהו אחר מה הייתי מרגישה?!

הקטע הוא שגם בתקופות שהיחסים הזוגיים בעליה והכל חלק , אז במיטה- הכל שונה.. אין התלהבות,אין תשוקה, יש רצון(מצידי) רק לישון ואני כולה בת 25 צעירונת... וגם הוא....

מה אתה אומר? מה הכיוון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי...

עידן מיליצ'ר
    20/07/2007

כשאת רואה בחור בעבודה, ברחוב, בסרט....זה עושה לך משהו או כלום?!
    גם כשאנו נמצאים עם משהו המתח המשיכה המינית והחשק יכול להיות למישהו אחר...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן היקר!

תמר
    20/07/2007

עידן שלום!!
    אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.

אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!

לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
    (או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
    תודה רבה לך,רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן היקר!

תמר
    23/07/2007

עידן שלום!!
    אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.

אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!

לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
    (או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
    תודה רבה לך,רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו