מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס-לא בראש שליתמר18/07/2007
אני מרגישה שאין לי כח וחשק לשכב עם בעלי כאילו איבדתי את המשיכה ואת הרצון לקיים יחסים..ממש מצב משביז ומוזר.
יש פיתרון-חוץ מללכת ליועצים וטיפולים???????
תודה ממש. רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוזה
ד''ר חגית כהנא19/07/2007נסי ליצור פעילויות משעשעות ונעימות כדי לשפר את השגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך חשק ומשיכה רק לבעלך...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007או גם לאחרים. לשני מקרים אלו ההתייחסות הייעוצית והטיפולית שונה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמר19/07/2007כרגע אני עם בעלי.. ואין לי חשק אליו.
אין לי מושג לגבי אחרים.
איך אני יכולה לדעת אם הייתי אם מישהו אחר מה הייתי מרגישה?!
הקטע הוא שגם בתקופות שהיחסים הזוגיים בעליה והכל חלק , אז במיטה- הכל שונה.. אין התלהבות,אין תשוקה, יש רצון(מצידי) רק לישון ואני כולה בת 25 צעירונת... וגם הוא....
מה אתה אומר? מה הכיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי...
עידן מיליצ'ר20/07/2007כשאת רואה בחור בעבודה, ברחוב, בסרט....זה עושה לך משהו או כלום?!
גם כשאנו נמצאים עם משהו המתח המשיכה המינית והחשק יכול להיות למישהו אחר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן היקר!
תמר20/07/2007עידן שלום!!
אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.
אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!
לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
(או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
תודה רבה לך,רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן היקר!
תמר23/07/2007
עידן שלום!!
אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.
אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!
לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
(או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
תודה רבה לך,רינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)