גלולות וחוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות וחוסר חשק
    תמר
    09/12/2008

התחלתי מערכת יחסים לפני כחודשיים, ולפני שבועיים בתחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט לאחר 5 שנים בהן לא לקחתי גלולות. שמתי לב שמאז שהתחלתי עם הגלולות החשק המיני שלי מאוד ירד. האם תיתכן השפעה כה מהירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות וחוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק

ד''ר חגית כהנא
    11/12/2008

תתכן השפעה של הגלולות על החשק המיני
    נסי לפחות לסיים את החדש הראשון ולראות מה ההשפעות האחרות של הגלולה אם חל שיפור השארי עם הגלולות אם לא ניתן להחליף לסוג אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

סיוון
    15/12/2008

לא הוכח שיש קשר בין גלולות וחשק מיני, נשים שמדווחות על ירידה בחשק המיני לעיתים מושפעות מהסביבה שלהן, עבודה, משפחה , לחצים במע' יחסים ועוד אני לוקחת פמינט כבר 3 שנים ולא חשתי ירידה בחשק מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות וחוסר חשק מיני

יולי
    15/12/2008

ממה שאני יודעת על עצמי ועל חברות שלי, כן יש השפעה של חלק מהגלולות על חשק מיני. לפני שנתיים לקחתי גלולות שלא אזכיר את שמן ובאמת פחת לי החשק המיני. אחר כך החלפתי לפמינט והחשק הימני חזר. אני מניחה שזה גם משתנה מבחורה לבחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת הגלולות

דורין
    17/12/2008

אצלי הפמינט לא השפיעו על החשק המיני בכלל. אולי זה תלוי בכל אחת והגוף שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו