הגעה לאורגזמה הנשית - איך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעה לאורגזמה הנשית - איך?
    אלמונית בת 22
    08/03/2007

שלום. שאלה לי:
    חבר שלי רוצה לענג אותי יותר, ושואל אותי איפה הכי נעים לי... אני לא יודעת מה לענות משום שאני כשלעצמי לא מסוגלת "לחקור" באזור ההוא (מגעיל אותי לעשות לבד)..
    כשחבר שלי מענג אותי עם הלשון באזור הדגדגן זה ממש ממש נעים, אך איני יודעת אם ואיך מרגישה אורגזמה, או האם חוויתי אחת...? (האם כל אורגזמה מלווה בצעקות?)...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגעה לאורגזמה הנשית - איך?

הוספת תגובה

• איך לגמור?

08/03/2007

קודם כל תשאלי את עצמך למה מגעיל אותך לעשות לבד? למה בכלל לקשר את הנושא לגועל?

במקביל ובהמשך אני מציע לך לקרוא את הספר - "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. אני בטוח שתלמדי משם המון על עצמך, על מיניותך ועל האורגזמה שלך.

ולא, לא כל אורגזמה מלווה בצעקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן להשיג את הספר?

אלמונית בת 22
    12/03/2007

היי, תודה על התשובה המהירה. רציתי לדעת מאיפה ניתן להשיג את הספר שהמלצת עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו