נרתיק מורחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרתיק מורחב
    סימון
    08/03/2007

אשתי אחרי 3 לידות. איבר המין שלי ממוצע. בזמן חדירה אני מרגיש שאני "הולך לאיבוד" בנרתיק.
    הדבר חמור יותר לאחר משחק מקדים ארוך.
    זה כמובן משפיע על איכות האורגזמה שלי. אשתי מקבלת אורגזמה בכל פעם ולא נראה שזה מפריע לה.
    האם יש פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרתיק מורחב

הוספת תגובה

• הולך לאיבוד...

08/03/2007

קודם כל, ילדים זה שמחה.

תשתדל להגיע לשיא בדרכים נלוות בהם איברך מגורה היטב ולא להתמקד דווקא בחדירה. אתה יכול לחדור כאשר אתה קרוב לשיא.

יש ניתוחים להצרת הנרתיק, אבל אני חושב שאפשר למצוא מגוון פתרונות יצירתיים ומענגים יותר ואני גם לא בטוח שאם הייתי אשתך הייתי מוכן לעבור ניתוח כזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרתיק מורחב?

ד''ר חגית כהנא
    13/03/2007

אינני יודעת בני כמה אתם וכמה זמן את חש שאתה הולך לאיבוד.
    יש לחלק את הבעיה והפתרונות לשניים:
    1. אם הנרתיק מורחב ניתן לבצע תרגילי קיגל או פעולה שאלו תרגילים לחיזוק רצפת האגן והנרתיק ומתבצעים ע"י כיווץ והרפיה של הנרתיק רצוי 30 פעם פעמיים ביום. לאחר תרגול תקופה מסוימת ניתן להשתמש בתרגילים אלו גם במהלך יחסי מין וזה מגביר את ההנאה של הגבר והאישה כאחד.
    2. האם יתכן שעברת את גיל 40 ולעיתים יש הפרעות בעצמת ומשך הזיקפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו