חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    גל
    12/12/2008

חבר שלי ואני, בני 25 לערך, יוצאים כבר 6 שנים יחד, אוהבים מאוד ומרוצים מהקשר. אני נוטלת גלולות כבר מתחילת הקשר. הבעיה היא, שלפני כ-4 שנים החל להופיע אצלי "יובש", שהקשה על החדירה בעת קיום יחסי מין. ניסיתי כל מיני תרופות סבתא, ג'לים, טיפולים, אך ללא הועיל. בעקבות זה, חלה ירידה בחשק המיני של שנינו ואנו ממעטים לקיים יחסי מין (בערך פעם-פעמיים בחודש). לאחרונה, הגינקולוגית שלי הציעה לי להפסיק עם הגלולות והוסיפה "שהכל בראש שלי" ושללה ויסטיבוליטיס. האם יש פתרונות נוספים? אנו מעדיפים שלא להשתמש בקונדום, איזה אמצעי מניעה יהיה רצוי עבורנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• לגל

אורית פס
    13/12/2008

כדי לבחון עם הירידה בחשק המיני קשורה לגלולות ההמלצה היא להפסיק לתקופה של 3 חודשים או לשנות את סוג הגלולה בעצה אחת עם הגניקולוג\ית.
    מדוע אתם מעדיפים להימנע משימוש בקונדום?
    נסו להקל על החדירה ע"י שימוש בשמן טבעי כמו שמן שקדים או שמן זרעי ענבים כמסכך,הג'לים על בסיס מים נוטים להתיבש מהר והתחושה לא נעימה\יעילה .
    נסי לשפר את החשק ע"י חשיפה לסרטים\ספרות ארוטיים ואם אין שיפור לאורך זמן פנו לטיפול מיני שיעזור לאבחן את הסיבות ליובש ויתן כלים לשינוי המצב.
    אופציות נוספות שכדאי לבחון כתחליף לגלולות הן שימוש בדיאפרגמה שמשום מה בארץ אינו נפוץ[בארה"ב הוא כן ],ספוגיות מניעה ועוד-שעל היתרונות\חסרונות של כל שיטה יש לברר עם הגניקולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו