לד"ר כהנא, בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר כהנא, בבקשה...
    מישהי
    13/12/2008

אני בת 21 (כמעט), נשואה 3 חודשיים, דתייה. לפני החתונה "שמרתי נגיעה", ולכן לא היה לי שום ניסיון מיני. אפילו לא חיבוק או נשיקה. הפעם הראשונה שקיימתי יחסים עם בעלי הייתה חודש וחצי לאחר החתונה, בעיקר בשל פחדים שלי מהכאב שאמור להיות. בסוף שתייתי יין, הייתה חדירה (לא יודעת אם מלאה או לא) ואציין שלא חשתי כאבים מטורפים. הבעיה היא שמאז כל פעם שאנחנו מנסים שוב מאוד מאוד כואב לי ולכן אני משתדלת להימנע מלנסות. זה מאוד פוגע לנו ביחסים כיוון שהוא מרגיש שאני מרוחקת וקרירה. הלכתי לגניקולוגית, וברחתי ממנה כלעומת שבאתי. בעיקר בשל חוסר הסבלנות שלה. בעלי, שהוא אדם רגיש, עדין ותומך, מתקשה להבין את הבעיה וטוען שיחסי מין זה דבר שאמור לבוא באופן טבעי. לדעתי הוא אובד עצות כמוני. קראתי על "ואגיניסמוס", קראתי על דלקות, קראתי על חשק מיני ירוד. קראתי על הכל. ונותרתי מבולבלת ומפוחדת. (למה זה כ"כ מסובך?) התוכלי לשפוך עבורי קצת אור, לכוון, או לפחות לנטוע תקווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר כהנא, בבקשה...

הוספת תגובה

• זה הכל בגלל אורך חיים שלכם.

א
    14/12/2008

לדעתץי זה חולני. להכיר ולהתחתן עם מישהו בלי שיש משיכה מינית, בלי שום התנסות. על סמך מה התחתנת איתו - המלצת הרב?כי הוא נחמד? ומעניין למה את מצפה. את חושבת שהגוף והנפש לשך שונים מכל אלה שכותבים בפורום ומספרים על התנסויות שלהם ומה הם מרגישים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיי מין ונישואין

ד''ר חגית כהנא
    15/12/2008

יקירתי נשים רבות חוששות מהכאב שביחסי מין. הטבע האנושי לא היה מתקיים אם באמת היה בכך כאב. כפי שכבר התנסית הכאב אינו קיים בד"כ. אבל... את חוששת מאד ולכן נמנעת.
    אני מעריכה שמדובר בוגיניזמוס. אבל השם אינו חשוב חשוב שתלמדו לקיים יחסי אישות טובים ומהנים.
    אני ממליצה חום להגיע לטיפול מיני ביחד.
    ניתן להעזר ברשימת המטפלים של איט"ם או במרפאות הציבוריות הקרובות למקום מגוריכם.
    הטיפול בד"כ קצר ויעיל ובסופו חיי המין מהנים ולא גורמי סבל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו