טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יודע שנשים נהנות כשגבר מלקק להם בלשון. החברה שלי טוענת שגברים קודמים עינגו אותה כך והבנתי את הרמז.. השאלה: האם זה תקין ללקק את האזור ההוא, ומה לגבי הרטיבות והשאר שבדרך.. (סליחה על הבורות).. חוף מהניקון , צריך להיות מודע למשהו אחר ?? אודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום , אני בן 13[ועוד מעט בן 14]. יש לי איבר מין בגודל 4 ס"מ בערך וכשעומד לי הוא בגודל 8 וחצי ס"מ בערך.. אני מאוד מודאג מהעניין ואשמח לקבל תשובה, אני פשוט לא יודע אם זה נורמלי כי בדרך כלל אני חושב שזה אמור להיות יותר גדול.
כמו כן, רציתי לשאול תוך כמה זמן בערך אפשר לגמור, כי אני מאונן אבל לא הרבה זמן כי אני לא יודע מתי אני אגמור בכלל [ אל השאלה הזאת אני גם מצער על הבורות ואתם לא חייבים לענות]
תודה ענקית מראש,אני יודע שאני רק בן 13 אבל המידע הזה יעזור לי כי אני מודאג ביותר .
להתראות ותודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד