לחעיךקכלחעדץלך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחעיךקכלחעדץלך
    רעות
    20/07/2007

הי, אני בת 21 ובחיים לא התנשקתי ולא אוננתי, אז אפשר לשער שגם לא עשיתי את כל השאר. לפני כמה ימים ניסיתי לאונן, מתוך סקרנות. לא הרגשתי כלום, רק הרגשתי כאילו שמתי טמפון יבש לכמה שעות טובות. מאז אני לא מעיזה לנסות שוב. זה נורמלי שמישהי לא רוצה להכניס אצבע למקום הכי פרטי שלה? תמיד מצליחים לגמור כשמאוננים? מה עם אנשים שאוננות לא עושה להם את זה? זה רגיל? המידע היחיד שאני מצליחה למצוא זה כמה שהאוננות זה טוב וכמה שזה בריא, ולא יותר מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחעיךקכלחעדץלך

הוספת תגובה

• הכל מתחיל בכותרת...

22/07/2007

זה נורמלי שמישהי לא רוצה להכניס אצבע למקום הכי פרטי שלה. זה תלוי במרכיבים כגון, רקע תרבותי, מצב רגשי, מבנה אישיות.

לא תמיד מצליחים לגמור כשמאוננים. המטרה היא עינוג עצמי ולא אורגזמה בדרך כלל. יש אנשים שאוננות לא עושה להם את זה, אבל לא הייתי מחליט על סמך נסיון בודד.

כדאי שתקראי את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד או "לנשים בלבד" של האחיות ברמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו