בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ליאל
    17/12/2008

יש לי חבר כבר שנה ,אני שוכבת איתו מזה כ-9 חודשים הוא החבר שהראשון שלי וכמובן גם הסקס הראשון שלי אני מאוד ביישנית בסקס ונאמר שזו עוד הבעיה הקטנה אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בתדירות מאוד גבוה של כמעט כל יום (שישי שבת זה יכול להגיע לפעמיים שלוש ביום ) הבעיה היא שחבר שלי פשוט גומר ומפסיק הוא שואל אותי אם אני נהנת ומה טוב לי אך זו ההתנהגות שלו ,פשוט גומר ומפסיק דיברתי איתו על זה ,הוא הבטי להשתנות אך לצערי לא שונה דבר הבעיה שלי שאני גם בקושי פעילה בסקס מרוב בושב ואפילו מתביישת להגיע לו שימשיך לאחר שהוא גומר אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל זו המציאות והיא ממש מתסכלת אותי מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• למה אין מענה?

ליאל
    21/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ'זתומרת גומר ומפסיק?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/12/2008

מפסיק לענג אותך? מפסיק לעשות את תנועות המשגל? מה הכוונה?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ליאל
    22/12/2008

הוא פשוט גומר (הכוונה מגיע לשיא ההנאה)ואז פשוט מפסיק את הסקס כאילו פה סיימנו לקיים יחסים האמת שבגלל שהתשובה הגיעה באיחור התגלה לי שהוא סובל משפיכה מוקדמת ,יש פתרון למצב הזה? הוא משתדל לנסות אל לגמור מהר אך לא הולך לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו