מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- no oral plessureמלי21/07/2007
my boyfriend doesn't like to give me an oral plessure. I'm personaly open to do whatever, and I love pleasing him in any way. Usually I ask him to go down on me, but he doesn't always agree, and I HAVE to shower first. And he does it actually very well, but i can't help but feeling that he's not doing it out of will. Why doesn't he want to please me as I want to please him. I'm really frustrated by it. Waiting for your advice.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא התייחסתם לשאלה שלי. אשמח להיענות
frustrated24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
אשה24/07/2007
שלום לכם:
רציתי לשאול האם אורגזמה חייבת להתבטא בהתכוצויות כפי שחברות שלי מעידות
אם אני לא מרגישה זאת , זה אומר שאני לא מגיעה לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלתך
frustrated24/07/2007חוויתי לראשונה אורגזמה רק עם הפרטנר החמישי שהיה לי. לפניו לא הייתי בטוחה אם מה שהרגשתי היה זה או לא. תאמיני לי, שכאשר זה קורה, יודעים. אני לא מתכווצת במהלך האורגזמה. אני מרגישה מעין זרמים שמתפשטים מהוגינה או הדגדגן לכיוון כל הבטן ולפעמים הצוואר. מה שכן, העיניים שלי נעצמות בחוזקה ואני לא מסוגלת להשאיר אותן פתוחות. זה אינדיווידואלי ואת תדעי כשזה יקרה גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה פיזיולוגית
אורית פס24/07/2007תגובת האורגזמה מתבטאת בסידרת כיווצים של שרירי רצפת האגן,אורגזמה שמקורה בחדירה וגי
נלית-יתכן שתעורר כיווצים יותר רחמיים-לא כל הנשים מודעות לשריר הכי נשי אך נסתר הזה.סימן נוסף לאורגזמה :תחושת רוויה גופנית ורפיון מאחר והגוף חוזר למצבו הקודם,ז.א. מעוררות מינית למנוחה.לעיתים אורגזמות ראשונות נוטות להיות חלשות ועמומות,ככל שהאשה נינוחה ומקבלת גרוי יעיל-כך תתעצם האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtake a shower before you begin your
אלון24/07/2007My advice is: take a shower before you begin your love making. You should understand that this area may be offensive when it is not clean and extremely attractive when it is clean.
Take into consideration that each time he puts his nose in there when it is offensive to him it stays with him in his memory for a long time.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיינה היא לא הבעיה
frustrated24/07/2007אני תמיד שומרת על הגיינה מאוד גבוהה, ותמיד מקפידה לגלח את האזור. הוא לעולם לא ירד לי ללא מקלחת לפני, אבל זו לא הנקודה. הוא לא נהנה מאקט המין האורלי גם כשהכל נקי ומגולח. אני מרגישה שזוהי מין מטלה בשבילו כאשר אני מבקשת ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד''ר חגית כהנא25/07/2007נדמה לי שיש כאן מספר בעיות
1. את לוחצת על בן זוגך לעשות דברים ולו לא בא לעשות מין אוראלי לפי הזמנה.
2. יתכן שבתפיסתו איבר המין אינו נקי ולכן הוא מבקש ממך להתרחץ לפני כן
3. וזה הסעיף החשוב מכולם : קחי אותו לשיחה מחוץ למיטה אימרי לו שאת אוהבת אותו ואת נהנית מאד ממין אוראלי , לתת ולקבל, אבל את מרגישה שהוא נרתע מזה . בררי איתו מה עמדתו ומה רגשותיו ביחס לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנא - בהמשך לתשובתך
frustrated25/07/2007ראשית, אם לא אבקש מהחבר שלי, הוא לא יעניק מרצונו מין אוראלי. ואני לעולם לא דורשת זאת אלא שואלת אם הוא יכול לעשות את זה או אפילו שואלת ברמיזות אם הוא רוצה שאלך להתקלח. וכמו שציינתי, אין לי בעיה להתקלח לפני, ואני תמיד שומרת על הגיינה גבוהה. שוחחנו על זה, והוא אמר לי כי הבעיה היא לא בהגיינה שלי אלא באקט עצמו - הוא פשוט לא נהנה לעשות זאת. ואילו עבורי זה מהווה חלק חשוב בחיי המין שלי, מה גם שדרך כך אני מקבלת את האורגזמות הכי טובות שלי. ובנוסף, הייתי שמחה שחברי ירצה לענג אותי כשם שאני מענגת אותו ומעניקה לו מין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - רע לי או טוב לי
ד''ר חגית כהנא25/07/2007אינני יודעת כמה זמן אתם חברים ומה מהות הקשר ביניכם
בעבר הייתי יותר פשרנית אבל היום אני יודעת שאם המין אינו טוב אם אין רצון משני הצדדים לשנות ולשפר מה שהיה הוא אשר יהיה ועם השנים והשחיקה הדברים הפחות טובים מחמירים אם לא מתחזקים אותם
את צריכה לברר עם עצמך מה טוב ומה רע בקשר האם יחסי המין מספקים אותך או שאת מתוסכלת תמידית
מה בן זוגך מוכן לעשות מצידו ובהתאם להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)