מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    ירון
    19/12/2008

שלום, זה שוב אני הבחור בן 20 וחצי שסובל מבעיות זקפה והיה נוטל SSRI(ציפרמיל). אז עשיתי איתם הפסקה של חודשיים והזקפה לא חזרה. אז כנראה שזה לא מהתרופה כי בעבר לקחתי לוסטרל במינון גבוה שעשה את זה והפסקתי איתו ומיד חזרה הזקפה. האורולוגים בקופת חולים צוחקים עליי ואומרים לי שזה הכל בראש לי וכו' הכל נפשי וכו', אבל אצלי באוננות אין זקפה ואין לי זקפות בוקר בכלל. וזה לא היה המצב אלא עד לפני שנתיים. במשך שנתיים אחרונות המצב החמיר בהדרגה ובאופן פרוגרסיבי. אני מאוד מאוד מיואש מזה. אורולוג שהלכתי אליו אמר לי שאם אני אכיר בחורה אז הכל יסתדר אבל איך אני אכיר בחורה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• בעיות זקפה

27/12/2008

שלום לך בחור,

אם הבעיה נמשכת כדאי שתגש למרפאה לבריאות מינית לצורך בירור. אם עשית הפסקה מציפרמיל וההפרעה עדיין קיימת, ייתכן וקיימת סיבה אחרת. ייתכן וזה קשור לסיבה בעטייה נטלת ציפרמיל מלכתחילה וגם זו דורשת התייחסות (פיזית, נפשית או שתיהן). חפש מרפאה שיש בה גם סקסולוג/ית.

ברובם המוחץ של המקרים ניתן לשפר מאוד.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו