מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול בעור באזור פי הטבעתהנבוך23/12/2008
שלום רב, אני מבצע מין אנאלי בטוח עם חמרי סיכה מתאימים אך בפעם האחרונה (לפני חודש) הסקס לווה עם "דילדו" עבה במיוחד (יש לומר שאני לא נוטה להשתמש באביזרים ואין לי נסיון רב בכך). יצאתי די "פצוע" העור נמתח וקצת שרף - לא דימם!. העור נמתח לי באזור פי הטבעת ונשארה מין חתיכת עור מקופלת לא פתוחה ולא כואבת שמציקה לי אסתטית ואולי מהווה בעיה בריאותית לא עלינו. מה ניתן לעשות ??? אני מתבייש נורא ללכת לרופאת העור שלי. האם יש סוג של משחה שגורמת לזה ליפול תעזרו לי בבקשה!! הנבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?
הנבוך25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי26/12/2008שלום הנבוך, בזמן האחרון נמשכתי לשלוש בנים אני בן 17 אבל נמשכתי להרבה בנות בחייםשלו ואהבתי הרבה בנות. אני לא רוצה להיות הומו ואני מפחד, ואני רוצה שתהיה לי משפחה כשאני יהיה גדול וכל זה. אתה יכול בבקשה לרשום לי איך ידעת שאתה הומו? איך הפכת לזה? נמשכת לבנות או רק לבנים? ורצית להקים משפחה? רצית להיות הומו? אני מאוד אודה לך אם תענה על השאלות כי אני ממש לחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחור בן 17
הנבוך28/12/2008שלום :) ראשית, רציתי לומר שאני לא גורם מוסמך לענות לך השאלות האלה ואני כן מציע שאם יש לך דברים על הלב אז יש כל מיני תמיכות טלפוניות לנוער כמו ער"ן תחפש קצת באינטרנט אתה תמצא :) אל תפחד! פחד משתק - בסופו של דבר הכל יהיה בסדר! ואתה תדע על עצמך עוד הרבה דברים בחיים. אבל בכל זאת אומר לך כמה דברים : מצד אחד אל תלחם במחשבות האלה , אך מצד שני אל תתעכב עליהן. בסופו של דבר הכל יתבהר. אתה בשלב שאתה מגבש לעצמך זהות מינית(וכל אחד עובר את זה !) ויכול להיות שבסופו של דבר היא תיפול על מאזניי הסטרייטיות ואולי באמצע ואולי באמת להומוסקסואליות. לגבי להיות הומו, כיום זה לא דבר נדיר או מפחיד. יש הרבה סביבות תומכות ומבינות ומקבלות. אם אתה רוצה משפחה - תהיה לך משפחה! אני תמיד רציתי ותמיד רוצה משפחה - ותהיה לי כי אני אומר שתהיה לי! אין קשר משיכה רגשית ופיזית לגברים לבין הרצון לקיים משפחה. וכנער בן 17 באמת שאין צורך להכנס למחשבות האלה כרגע תהנה מהפנטזיות והכל ייפול למקום הנכון בבוא הזמן אם אוכל לעזור לך אני כאן בשבילך הנבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לפרוקטולוג!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)