נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    אפי
    24/12/2008

שלום לכולם, אני בן 17 ועדיין לא הייתה לי חברה. אבל הייתי מאוהב במלא בנות, בשנה שעברה הרגשתי משיכה לחבר שלי והיא עברה תוך כמה זמן ולפני חודש בערך הרדתי משיכה לעוד שתי אנשים, המשיכות היו קצרות. אני מפחד להיות הומו. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטים כחולים של הומואים ולא עמד לי, וכשראיתי סרטים עם רגילים עמד לי, חשבתי שהוכחתי לעצמי שני לא הומו אבל יש לי מחשבות בראש כאילו שאני הומו. המחשבות האלה הופיעו פעם אחת והפסיקו עכשיו הם התחילו שוב. האם זה שלא עומד לי כשאני רואה סרטים כחולים של הומואים זה מוכיח שאני לא הומו?בסרטים עם נשים עמד לי זה מוכיח שאני לא הומו?כמה אחוזים בערך אני סטרייט?איך אפשר לשנות נטייה מינית? אפשר ע"י היפנוזה?וזה שאני נמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט בטוח?אני ממש לחוץ ומפחד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• המשך

אפי
    25/12/2008

כשאני מאונן יש לי דיגדוגים בישבן (בנקודת הגי'), זה אמור להיות ככה?אם לא, זה יכול להיות סימן להומוסקסואליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו