יחסי מין ללא הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ללא הגנה
    שני
    26/12/2008

שלום אני בת 24 ואתמול, 25/12 , יום סיום המחזור שלי קיימתי יחסים לא מלאים (ניסינו חדירה מלאה ולא הצליחה כי יש לי כאב דוקרני וצורב) .לאחר מכן ללא קונדום, הבחור גמר שאני עליו והוא לא ממש בתוכי. לא ברור אם נכנס נוזל לתוכי וגם אם כן לא בטוח שקרום הבתולים שלי קרוע כי אף פעם לא קיימתי יחסים עם חדירה מלאה. הבוקר לקחתי פוסטינור. האם ייתכן שאני בהריון? האם מומלץ לעשות בדיקה ואם כן מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין ללא הגנה

הוספת תגובה

• סיכוי קלוש ביותר

רונן
    26/12/2008

אם המחזור שלך סדיר ואת מקבלת וסת בין 24 ל 30 יום אין שום סיכוי שתכנסי להריון אם הזדיינת שבוע לאחר תחילת הוסת. בעבר שיטת הימים הבטוחים עבדה לא רע בהתניה שהווסת סדיר ואז ניתן לחשב במדוייק החשוב הוא שהביוץ קורה כ15 יום לפני קבלת הוסת הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בדיקת הריון

שני
    26/12/2008

מתי, אם בכלל כדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו