חשק מיני - מיניות, שופכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני - מיניות, שופכה
    גילת
    28/12/2008

שלום רב, אני ובן זוגי נשואים כבר 4 שנים, אוהבים מאוד ומחוברים מאוד וחובקים ילד בן שנתיים. בן זוגי כבר שנים נוטל תרופת פלוטין שעוזרת לו מאוד אך יש לתרופה השפעה על התפקוד המיני בחוסר חשק, לעיתים בזקפה ובעיקר בשפיכה, לא מצליח להגיע לשפיכה. העניין מאוד מערער אותו אך עצם ההתעסקות בעניין לגשת שוב לפסכיאטר או לשנות את התרופה קצת מרתיע אותו. מהרגע שהכרנו נושא המיניות היה מאוד עדין ורגיש, אני הרבה יותר פתוחה בעניין ולוקחת את הדברים בהבנה ובקלילות ולו הרבה יותר קשה לדבר על הנושא ולהתמודד עם הפתיחות שלי לכן באיזה שהוא אופן אני מנסה להתאים את עצמי אליו ופחות לדבר על זה. אין לי בעיה ליזום והרבה יותר קל לו שאני יוזמת את היחסים ולפעמים פשוט זה מוריד לי כבר את כל החשק לסקס, דיברנו על העניין והעלתי את זה לא פעם אחת אבל נראה לי שפשוט הרבה יותר קל לו ומעורר אותו שאני היוזמת. כל המהלך והאקט מאוד מותאם לקצב שלו ולפעמים בא לי להתפרע אבל אני יודעת שזה יכול להשפיע על הזקפה שלו ואני נורא נזהרת.לא פעם הוא הרגיש שזה כבר ממש גובל בחרדת ביצוע ולכן אני נורא רגישה לעניין.פעמים שהיתה בעיה בזקפה זה נמשך כמה וכמה פעמים ולאט לאט עם המון רגישות לעניין זה הסתדר. זה שהוא לא מצליח להגיע לשפכה גם נורא מתסכל את שנינו אך כשהוא מאונן הוא כן מצליח להגיע לשופכה. אני אובדת עצות ולא יודעת כבר איך להתנהל/להתנהג ואני מרגישה שזה משפיע כבר גם על החשק המיני שלי. אודה לך על עצה בעניין ואיך פועלים בזוג כשהיצרים שונים?אני מרגישה שאני נורא מתאימה את עצמי אליו מתוך חשש שלפגוע בו שגם ככה זה נורא משפיע עליו.. תודה, גילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני - מיניות, שופכה

הוספת תגובה

• לגילת

אורית פס
    28/12/2008

אני חוששת שככל שתעשי\תתאמצי יותר כך בעלך יעשה פחות.
    אתיוזמת את רגישה וקלילה ונזהרת לא להעיק עליו ומה איתך?
    לפעמים צריך יותר נחישות כדי להשיג שנוי-בעלך צריך למצוא כוחות כן לפנות לפסיכיאטר ולדון אתו בתפקוד המיני שהושפע מהטיפול התרופתי ואולי ניתן להחליף תרופה באחרת.יתכן שאם תלווי אותו יהיה לו יותר קל.חבל שאת "נדבקת " מהסגירות שלו ולא הוא מהפתיחות שלך....
    כשהצרכים בין בני זוג שונים הוגן והגיוני שמתפשרים באופן שפעם הוא מותר ופעם את ,אך את מתארת מצב בו את היחידה שמתפשרת,מדי נזהרת וכך אתם מאבדים את כל חדוות המין,
    טיפול מיני\זוגי יכול לעזור לו להיפתח ולשניכם לקבל כלים להתמודדות טובה יותר עם המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו