נמצאת בדילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמצאת בדילמה
    ליאל
    29/12/2008

שלום שמי ליאל ,בחורה בת 21 ,יש לי חבר מזה כשנה והוא החבר הראשון שלי וכמובן הסקס הראשון שלי ,אני אוהבת אותו ואפילו אנחנו חושבים על חתונה בעוד שנתיים שלוש תמיד היה לי פחד מגברים שמדברים יותר מאשר מרגישים ,הכוונה שהוא אומר הרבה אני אוהב אותך וכו" ובכך הכל הרגש שלו מאוד סביר חשובה לי ההתיעצות הזו כיוון שלא הייתי בעוד מערכת יחסים ואין לי נסיון! אז ככה בזמן האחרון מנכר בי הרצון להתנסות עם גברים אחרים ולא שהסקס לא טוב או שאני לא מרוצה מהיחסים שלנו אלא ממש מפריע לי שחבר שלי היה עם כל כך הרבה נשים ואני הייתי רק איתו אני חייבת לציין שהוא ממש קנאי כלפיי ,אני מאוד גלויה איתו ומספרת לו הכל (אפילו את הרצון הזה) הוא אומר לי שלעולם הוא לא ייתן לי לעזוב אותו ,לפני חצי שנה שרציתי להפרד ממנו ,אמרתי לו את זה בטלפון והוא התחיל לבכות ממש כמו ילד קטן ,הוא עושה למעני המון מעל ומעבר ,העיקר שאני אהיה מרוצה ,אנחנו כבר שנה פלוס ביחד ולעולם לא עבר יום שהוא לא אמר לי שהוא מאוהב בי קשות ואני הכל בשבילו בחיים האלה ,כל הזמן אני שואלת אותו למה הוא כל כך אוהב אותי והוא אומר לי שהוא אוהב את האישיות שלי ואת היופי שלי והגוף שלי אני עדיין לוקחת את דבריו בערבון מוגבל וקשה לי להסכים איתם ב- 100% בעניין הקנאה אני קצת מתוסכלת ,היו לי הרבה הצעות לגבי דוגמנות והוא לא מוכן לשמוע על כך ,מבחינתו זה יגמור את הקשר שלנו (למרות שלא נראה לי שהוא מסוגל להפרד ממני) מציק לו שאני מחבקת גבר אחר או מנשקת בלחי ,הוא אומר לי שהוא לא מוכן שגבר אחר יגע בי אך מבחינת לבוש הוא לא מגביל אותי אני מפוחדת כי שמעתי הרבה שהגברים המכים הם אלה הקנאיים כשאני סתם מעלה את נושא היחסים שאולי יובילו לפרידה הוא כאילו המום "מה את רוצה להפרד ממני.? מה פתאום אני לא אתן לך אני שוב אציין שאני מאוד אוהבת אותו וכיף לי איתו אנחנו גרים ביחד כבר שבעה חודשים וזה רק חיזק את הזוגיות שלנו אך עצם זה שלא הייתי עם גבר אחר מאוד מציק לי (מצחיק כי לפני שנה רציתי שהראשון שלי יהיה גם האחרון) היחסים מפחידים אותי שאולי הוא לא באמת אוהב אותי ,למרות שכשאני אומרת את זה לאמא שלי היא אומרת לי שאני מגזימה אם הוא לא היה אוהב אותי הוא לא היה נותן לי לגור איתו ועוד על חשבונו (אני חיילת משוחררת) יש לי גם תחושה שמבחינת גבר מגיע לי יותר טוב ואנשים לא מפסיקים לומר לי את זה אני מאוד יפה (מציינת את זה רק לצורך ההתיעצות )רזה וגבוה ,מאוד חכמה ,לומדת כבר משפטים ,רוקדת ומשחקת בהצגות ,בקיצור לא חסר לי כשרון ויש לי תחושה שאני מפסידה אולי משהו יותר טוב אני לא יודעת כמה חברות יכולות להרוס מתוך קנאה ,אך היו מס' חברות שאמרו לי "עם איך שאת נראית את לא יודעת מה את מפסידה ,איזה גברים יש ,שמפנקים וקונים ועושים ומה לא? לי אין מקום להשוואה מעולם לא היה לי חבר אחר לא היה לי זמן בשביל זה לכן אני לא יכולה לדעת מה טוב ומה לא ! אני מבולבלת לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמצאת בדילמה

הוספת תגובה

• למה אין מענה

ליאל
    31/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל את שוגה היופי מטריף אותך !!!

רמי נבון
    31/12/2008

ליאל יקירתי את אוהבת את עצמך מחמיאה לעצמך ללא גבולות וחושבת שהאביר על הסוס הלבן ממתין לך בכל פינה. נשים ובחורות כמוך בדרך כלל מוצאות עצמן בסופו של יום עם מסומם או שיכור או פסיכופט המכה נשים או עם גבר הבוגד באשתו בורח מהבית לימים עם נשים אחרות ולכשהן חושבות על הטעות שעשו בעבר מאוחר מידי. עם חברך אוהב אותך באמת מקדיש לך תשומת לב מרובה מפנק ומתחשב , דואג שתמיד תהיה שמחת חיים בחייך על תחפשי שטויות . הבעיה שלך היא שאת אוהבת את עצמך מחמיאה לעצמך נכנסת לחלומות בגלל שאת אוהבת את עצמך ומחפשת ריגושים מגברים שיבטיחו לך עולמות, יאמרו ויספרו לך על אהבתם אלייך וזאת עד שישכבו אתך , משיכנסו אתך למיטה ויחליפו אותך כמו זוג תחתונים? תבוא הבאה אחריה,עם אותו סיפור. עם את רוצה לעבור כביסות רבות במיטותיהם של גברים בבקשה זו זכותך את בוגרת . הבהירי לחברך שאת אוהבת אותו את מבקשת לעשות הפסקה למשך פרק זמן מסויים במטרה להיות בטוחה כי הוא הוא הגבר המיועד לך לחיות את חייך עד 120. בתקופה זו זכותך להכנס למכונות הכביסה של גברים אחרים ולמיטותיהם ונראה מה תהא הרגשתך כשתתחילי לעבור ממיטה למיטה ומגבר לגבר בטוחני כי הרגשתך תהא משפילה ולא נוחה אך תממשי את חלומותייך ואת רצונך לשכב עם גברים נוספים. ליאל יקירתי הפסיקי ללטף את עצמך לכולם יש מחליפים והסתכלי על כל מאות אלפי הזוגות שמתגרשים בגלל פנטזיות מטופשות ומשום שהנשים או הגברים חושבים שהם מסוגלות/ים להשיג גברים או נשים טובים/ות מהקיים. ידוע לי על אלפי נשים יפות שממשיכות לחפש את האביר על הסוס הלבן והוא טרם נמצא. לדוגמא עם הגבר עשיר יפה תואר מסודר בעבודה מכובדת בעל תארים הוא תמיד יחפש אחת מהמעמד הכלכלי והמקצועי שלו אז מדוע שיקפוץ אליך ויעדיף אותך על יפות עשירות בעלות תארים אקדמיים וממשפחות טובות?.כל חברותייך הטוענות כי מגיע לך יותר פוזלות כנראה לחבר שלך ברגע שאת תפרדי ממנו הן יעוטו אליו כמו דבורים לדבש. כיום קשה מאוד למצוא גברים נורמאליים הגונים אוהבים שכוונותיהם אמיתיות ולא דפיקה והבאה אחריה לכן קחי לך חומר למחשבה, פני לחבריך האוהב הבהירי לו כי הקנאה והדבק מטריפים אותך אינך מסוגלת לחיות עם זה למרות היתרונות שבו ותנסו ללכת ליעוץ במטרה לתקן את הטעון תיקון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרמי נבון

ליאל
    31/12/2008

אני חושבת שיש הרבה אמת בדבריך אבל אתה ממש תוקף ,אתה מבין שאני בסך הכל הבת 21 אין לי הרבה נסיון ולפי מה שרשמתי מובן שאני ילדה טובה שלא עשתה שטויות מיימיה אני בסך הכל רוצה יעוץ ,לעולם לא חשתי מעצמי או חשבתי שאני עם כל מה שיש לי רוצה משהו יותר טוב ,זה מה שאנשים אומרים לי וזה מעלה בי תהיות ושאלות ,אני בשלב של בילבול ולא ממש יודעת מה אני רוצה ,כי מצד אחד אני מאוד אוהבת אותו ויש לי פעימות שהוא לא לידי ואני מאוד אוהבת את המגע שלו אך כמו בכל זוגיות לא הכל מושלם ואני שואלת את עצמי האם עם החסרונות שיש לבן זוגי אני יכולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאל

רמי נבון
    31/12/2008

ליאלי את מקסימה וצעירה מאוד אולם הדרך הנכונה ביותר לטעמי הנה לפנות לייעוץ מקצועי אמיתי של אנשי מקצוע שכל התמחותם בנושא הזוגיות ו/או לגרפולוגים ידועים עם ברדיו או באמצעות מכתב ו/או באמצעות אימיל לגרפולוגים שונים, מומחים לכתבי יד, שהם יתנו לך ע"פ תאריכי הלידה שלך ושל חברך האהוב והאוהב חוות דעת מקצועית ובאם קיימת כלל התאמה עתידית בינכם. כנסי לאינטרנט לאסטרולוגיה פני בפורומים לאסטרולוגים או מומחים והתיעצי עמם כל שהגבתי בתחילה היה מכל הלב ותוך כוונה טהורה שלא יקרה לך וא תעברי את המסלול שעוברות נשים ונערות מקסימות ע"י חלאות המין האנושי גברים שכל מטרתם הנה אחת סיפוק מיני , מימוש פנטזיות והבאה אחריה. לך לא מגיע לעבור את זה ולכן הגבתי כפי שהגבתי למען ובמטרה לעשות לצימצום נזקים כתוצאה מהיתרונות שהרעפת על עצמך. ליאלי לכי ליעוץ במהרה פני לאינטרנט בוואלה, סטארט, ואחרים כנסי לפורומים נוספים, עקבי אחר יעוץ אסטרולוגי ברדיו ישנם שם יועצים מעולים שפוגעים בולים ומצילים אנשים רבים מטעויות ו/או מיעצים לאנשים שלא לשגות ולא לעשות טעויות מטופשות . על כל פנים שיהיה לך בהצלחה ועל תפעלי בפזיזות , נכתב כבר בכתובים "החונן לאדם דעת ונותן לאנוש בינה" הפזיזות היתה ונשארה תמיד מהשטן שיקול דעת ויעוץ הנם הצעד הנכון במקרה דנן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל מחפשת אביר וטיפול למיטות גברים

רמי נבון
    31/12/2008

ליאל מחפשת פנטזיות בחייה זו זכותה אולם בסופו של יום היא תגלה שהיא עוברת ממיטה למיטה מממשת את הפנטזיות ונכון הגיב קודמי שהיא אוהבת את עצמה לרעיפה מחמאות אין ספור על עצמה ומתפנקת ביופי שלה. ליאל שוכחת שישנן מאות אלפי נשים יפות שחשבו כמותה והנן כיום גרושות מתחלפות במיטותיהם של גברים רבים על כל הסלקטיביות שבהן ואני יכולה להעיד כי 4 מחברותי היפות והמקסימות עוברות כיום את המסלול הזה והנן די מצטערות על כי שגו בכוונותיהן, במחשבותיהן, והפקירו חברים וגברים מקסימים לחברותיהן שהתחתנו עימם הקימו בתים לתפארת ומי שמאושר בסופו של יום הנן החברות שטרפו את חבריהן כמו לביאות . ליאל קשה כיום למצוא גברים אמיתיים מתחשבים אוהבים באמת ולא בוגדים בנשותיהן. קשה למצוא גברים שהתא המשפחתי הוא העיקר והכל עבורם במידה וישנן ספקות בעינייך פני ליעוץ של אנשי מקצוע ולא חסרים כאלה שיכוונו אותך הרי עם כוונותיכם להתחתן ולהקים בית ותא משפחתי שווה להשקיע ביועצים מקצועיים אמינים או אסטרולוגים איכותיים ואנשי מקצוע אחרים במטרה שיכוונו אותך ויתנו לך יעוץ אמין נכון ובמטרה שלא תקבלי בראש כיום ולעתיד לבוא. אני מציע לך שתפסיקי ללטף את עצמך, הפסיקי לשבח ולשחק על היופי שלך כי כמוך ישנן מאות אלפים ויותר שאולי הן ברמה אינטלקטואלית ואנושית גבוהים יותר משלך והן עדיין לא מצאו את מבוקשן, הפסיקי להרעיף שבחים עלייך כי כפי שנאמר כבר כמוך יש ים של נשים יפות מסודרות עשירות אינטיליטנטיות בעלות תארים ממשפחות מכובדות ידועות שחשבו כמוך כי ניתן להשיג טוב יותר לבסוף הן מחפשות את הטוב יותר וגילן והשעון הביולוגי טס ולכשתגיע הפשרה הן יפלו בענק , קחי את הצעות חברותיך בע"מ מאוד הואיל ויתכן שחלקן לוטשות עיניים לחבר שלך וכל הצעה שלהן הנה הצעה להפיל אותך ולטרוף לך את החבר האוהב. בהצלחה ופני ליעוץ לפחות תדעי שעשית את המקסימום מטעמך וכל מה שיהיה בידי שמיים עלי והצליחי אולם לא במיטותיהם של הגברים הטורפים שממתינים לך כמו אריות ונמרים טורפים שיתסכלו אותך ויתנו לך להבין עד כמה את זולה וכי את עוד מימוש פנטזיה שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו