שינוי באורגזמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי באורגזמות
    אליענה
    22/07/2007

לבן זוגי ולי יש סקס מצויין, אני מאוד נהנית אתו, רק שלוקח לי הרבה זמן להגיע לאוגזמה כי אני צריכה גירוי נקודתי ממושך בקליטוריס וזה מלחיץ אותי. יש משהו שאפשר לעשות בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי באורגזמות

הוספת תגובה

• לדעתי...זה מה יש....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/07/2007

לצערי זו הדרך בה את רגילה להגיע לאורגזמה. אולי אימון רב יעזור לך להפעיל לחץ קטן ופחות ממושך אך בגדול...זה מה יש...
    אולי חברי חושבים אחרת ויענו לך!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה הרבה זמן?נשים רבות

אורית פס
    23/07/2007

זקוקות לעד חצי שעה של התעלסות עמ"נ להגיע לאורגזמה,הכי חשוב לא להילחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    25/07/2007

עצם הלחץ במהלך הגעתך לאורגזמה גורם להאטת הקצב שבו את מגיעה אליה כיון שבמקום להתרכז בהנאה את מחלקת את "הקשב" גם להנאה וגם ללחץ שמא לא תגיעי לאורגזמה מספיק מהר.
    את מגיעה לאורגזמה והסקס טוב וזה נהדר
    בן זוגך כנראה לא מתלונן וזה מצוין קרוב לודאי שגם הוא נהנה בינתיים
    אז לאחר הההסבר הפתרון : נסו להיות באוירה נעימה לא מלחיצה ועם הגדרה משותפת מראש שאין נסיון להגיע לאורגזמה אלא רק להנות זה מזה במגע בליטוף במבט
    ואח"כ ספרו לי מה קרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו