טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבן זוגי ולי יש סקס מצויין, אני מאוד נהנית אתו, רק שלוקח לי הרבה זמן להגיע לאוגזמה כי אני צריכה גירוי נקודתי ממושך בקליטוריס וזה מלחיץ אותי. יש משהו שאפשר לעשות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי זו הדרך בה את רגילה להגיע לאורגזמה. אולי אימון רב יעזור לך להפעיל לחץ קטן ופחות ממושך אך בגדול...זה מה יש... אולי חברי חושבים אחרת ויענו לך! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עצם הלחץ במהלך הגעתך לאורגזמה גורם להאטת הקצב שבו את מגיעה אליה כיון שבמקום להתרכז בהנאה את מחלקת את "הקשב" גם להנאה וגם ללחץ שמא לא תגיעי לאורגזמה מספיק מהר. את מגיעה לאורגזמה והסקס טוב וזה נהדר בן זוגך כנראה לא מתלונן וזה מצוין קרוב לודאי שגם הוא נהנה בינתיים אז לאחר הההסבר הפתרון : נסו להיות באוירה נעימה לא מלחיצה ועם הגדרה משותפת מראש שאין נסיון להגיע לאורגזמה אלא רק להנות זה מזה במגע בליטוף במבט ואח"כ ספרו לי מה קרה....
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד