מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך נהנים מיחסי מין?דפנה29/12/2008
שלום. אני וחבר שלי ביחד כבר 6 שנים. לפני 4 שנים עברנו לגור יחד ואז התחלנו לקיים יחסי מין מלאים. בהתחלה היתה משיכה חבל על הזמן, והיינו שוכבים כמעט כל יום. עם הזמן זה ירד והיום אנחנו לא שוכבים הרבה. (אנחנו עסוקים הרבה בלימודים ובעבודה). אבל בכל פעם שכן מקיימים יחסים, אני מרגישה שהוא ממש נמשך אלי ואני גם יודעת ומרגישה שהוא אוהב לקיים איתי יחסי מין. הבעיה היא שאני תמיד יוצאת נפסדת מזה: הוא תמיד מגיע לאורגזמה לפניי ואני לא מצליחה לגמור כשהוא בתוכי. אני מאוד מינית ומאוד אוהבת סקס, אז בהתחלה הייתי מכריחה אותו לנוע עוד בתוכי כדי שאגמור, אבל עם הזמן הוא אמר שכבר אין לו כח ואני התייאשתי. אז אני פשוט נאלצתי לוותר, והרבה פעמים לא גומרת. (כבר יורד לי החשק מהעצבים...) חברות שלי אמרו לי שזה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד כיף. בתור אחת שלא חוותה את זה מעולם, אני מאוד רוצה לגמור כשהוא בתוכי, לגמור יחד וכל זה. אני ממש סקרנית לדעת איך ההרגשה. חוץ מזה שבכל פעם שאנחנו שוכבים, הוא נהנה ואני לא, וזה כבר מתחיל להימאס עלי! השאלה שלי מה אפשר לעשות? כי האמת שדווקא מכל הבחינות טוב לי איתו חוץ מהקטע של הסקס, ובשבילי זה ממש חשוב!!! בבקשה תעזרו לי, כי זה ממש חשוב בשבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אפרתי30/12/2008ל : ר.. לפי דעתי את צריכה לבקש מהחבר שלך שקודם כל יענג אותך ( יאונן לך ) ואח''כ לחדור אלייך... ההרגשה שלגמור בפנים ולגמור ביחד היא חוויה אדירה !!!!! תדבר איתו על זה יכול להיות שזה יעזור לך...( מנסיון ) בהצלחה מותק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים, אני מחכה לתשובה שלכם...
דפנה31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת מיליון הדולר
03/01/2009בשל העובדה שהדגדגן, האיבר הרגיש ביותר בגוף האישה, לא נמצא בתוך הנרתיק, נדיר שיש מגע בדגדגן בזמן חדירה. על מנת להגיע לאורגזמה יש לגעת במה שנגיש ומה שעובד. קשה להגיע לאורגזמה על ידי חדירה וכך גם עולה ממחקרים לפיהם רק- 15-25% מהנשים יכולות להגיע לאורגזמה בחדירה, תלוי מי החוקר, אך מה שברור זה שרובן אינן מסוגלות פיזיולוגית להגיע לכך. אלו שאינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, וכאמור זה הרוב, אינן צריכות לחשוש שהן מפסידות משהו. מסטרס וג'ונסון, חוקרי המין הנודעים, הגיעו במחקריהם למסקנה שרוב האורגזמות החזקות והאיכותיות אינן תולדה של מגע מיני עם גבר, אלא של אוננות.
דברי איתו. תקשורת, תקשורת ושוב תקשורת. אף מומחה לא יעזור לכם אם לא תהיה לכם תקשורת בסיסית טובה ויכולת לשתף, לפני במהלך ואחרי הסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסו לקיים יחסי מין כך שאת עליו
רונית11/01/2009אני גומרת כך תמיד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכו על דוגי סטייל
רונן13/01/2009מאחור הפות מתגרה יותר הפין מתחכך הן בדגדגן ושילוב של חדירה לפות תאמיני לי תגמרי בצ'יק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)