זיקפה אלכסונית כלפי מטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה אלכסונית כלפי מטה
    rami
    01/01/2009

שלום רב, אני בן 21 סובל מזיקפה אלכסוניתכלפי מטה (הדומה לפרולה אם אני לא טועה אולם למטה). אני מעולם לא קיימתי יחסי מין, מכיוון שאני חושש שהדבר יפריע לי מאוד ויגביל את יכולתי לקיים יחסי מין רגילים ומלאים מאין מפריע. אני תוהה האם מדובר בבעיה, המחייבת טיפול או שהמצב שלי רגיל ונורמאלי. כולי תקווה שתייעצו לי מה לעשות, הדבר מתסכל אותי וגורם לי להמון סבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה אלכסונית כלפי מטה

הוספת תגובה

• חוסר חשק אצל אשתי!

מויש
    02/01/2009

שלום! אני ואשתי נשואים כבר 5 שנים ובקשר המיני בינינו היו עליות ומורדות כשבתחילת נישואינו היה לאשתי חשק מוגבר שהולך ופוחת עם הזמן אשתי סובלת מבעיות רגשיות ומטופלת אצל פסיכוטרפיסטית וכן אצל פסיכיאטר והיא לוקחת באופן קבוע כדור בשם לוסטרול 50 מ"ג לאחרונה (אחרי שהיא התחילה עם הכדור) חלה ירידה מאוד דרסטית בחשק המיני אצלה עד שאפי' אמרה לי פעם שזה מגעיל אותה. שאלתי א. האם זה קשור לכדור. ב. ומה יש לעשות בכללי עם המצב כי לי יש חשק מיני רגיל שלא ממומש עקב המצב דבר שגורם לי לתיסכול תודה רבה מראש לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

מויש
    02/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו